Elektrokosmetik

Elektrokosmetik er en effektiv metode til at forbedre hudens udseende ved at fjerne misfarvninger og uregelmæssigheder i hudoverfladen i ansigtet eller på kroppen. Der anvendes et højteknologisk og digitalt elektrolyseapparat med sterile engangsnåle.

Med elektrokosmetik kan man behandle:

Pigmentpletter
Store åbne porer
Karsprængninger (fra bryst og op)
Arvæv
Dybe rynker/linier (behandlingen foretages ikke omkring øjnene)
Talgknopper – hudflapper/skintags
Skønhedspletter
Bindevævsknuder/forhøjninger
Operationsar
Vorter/hudgevækster
Leverpletter

Huden bliver grundig afrenset inden behandlingen. Herefter desinficeres huden og uønsket gevækster bliver fjernet meget nænsomt med en varm lille nål. Nålen kommer ikke ned i huden, men der arbejdes kosmetisk (uden på huden) på de ønskede steder. Efter behandling dannes en skorpe. Det er vigtigt, at denne skorpe får lov at sidde 7-10 dage. Jo længere skorpen sidder, jo smukkere resultat.

Viser 1 - 10 af 25
Britt Ahrensberg Hudpleje
0.00
Amagerbrogade 43
2300 København S
Britt Ahrensberg Hudpleje ligger centralt på Amagerbrogade på Amager. Behandlingerne er skræddersyet til målrettet at skabe enestående resultater. Klinikken tilbyder et bredt sortiment af behandlinger.
·

·
Shifis Skønhedspleje
0.00
Toftegårds Allé 17
2500 Valby
Shifis Skønhedspleje ligger på Toftegårds Alle i Valby. Skønhedsklinikken har ligget i hjertet af Valby siden januar 1998 og er således den ældste hudplejeklinik i Valby.
·

·
Lady Beauty - Dermal Institute
0.00
Hvidovrevej 110
2650 Hvidovre
Lady Beauty har en bred viden og 10 års erfaring indenfor hudpleje, avanceret hudterapi og produktkendskab, og du finder nøje udvalgte produkter i klinikken.
·

·
Nail & Body
0.00
Frederikssundsvej 280
2700 Brønshøj
Nail & Body er en professionel klinik for kosmetiske forandringer og velvære. Klinikken ligger placeret på Frederikssundsvej i Brønshøj og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til ham og hende i alle aldre.
·

·
Solva Face & Body
0.00
Stationsporten 7
2620 Albertslund
Klinik Solva Face & Body i Albertslund  tilbydes en bred vifte af velvære og skønhedsbehandlinger. Klinikken har specialiseret sig i kosmetisk- og velvære behandlinger.
·

·
Advanced Beauty
0.00
Virum Torv 1, st. tv.
2830 Virum
Klinik Advanced Beauty ligger placeret på Virum Torv i Virum og de tilbyder et bredt udvalg af behandlinger for mænd, kvinder og teenagere. Ansigtsbehandlingerne udføres alle i Dermalogica.
·

·
Hudplejecentret
0.00
Greve Strandvej 36
2670 Greve
Velkommen til Hudplejecentret. Klinikken har eksisteret siden maj 2004 og råder over 5 behandlingsrum, heraf et sparum med mulighed for dobbeltbehandlinger. Altsammen i helt nyindrettede og lyse lokaler.
·

·
Nordsjællands kosmetologskole og NK hudplejecenter
0.00
Helsingørsgade 24F
3400 Hillerød
Nordsjællands kosmetologskole og NK hudplejecenter ligger placeret på Helsingørgade i Hillerød og har eksisteret i godt 16 år. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger og makeup.
·

·
DermaLogisk Skønhedspleje
0.00
Helsingørsgade 9B, st. tv.
3400 Hillerød
Klinik DermaLogisk Skønhedspleje blev grundlagt i 2001 og er en veletableret hudpleje- og skønhedsklinik i centrum af Hillerød. Klinikken er indrettet i en afslappende og hyggelig atmosfære.
·

·
Alltone Klinik
0.00
Vestergade 18D
4600 Køge
Alltone Klinik er en klinik, der tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til ham og hende, herunder massage, figurformning, ansigtsbehandlinger og vægttab.
·

·