Elisabeth Arden PRO

Som en af de første og ret atypisk for sin tid, grundlage Elizabeth Arden i 1910 sin første salon kaldet ’Red Door’ på 5th Avenue på Manhatten i New York. Dette var startskuddet for skønhedsimperiet Elizabeth Arden. Hun mente, at alle kvinder havde ret til at føle sig smukke. Ved at kombinere videnskab og naturlige ingredienser, er det lykkedes hende at skabe produkter, der fremmer kvinders naturlige skønhed.

Elizabeth Arden PRO er en ny professionel hudplejeserie udviklet udelukkende til brug og salg af professionelle hudplejeterapeuter og kosmetologer. Med seriens veldokumenterede resultater, sætter Elizabeth Arden PRO en ny standard for effektive resultater. Hendes vision var at udvikle en række produkter, der ikke bare skjuler fejl i huden, men faktisk kommer huden til gode, og hun var stor fortaler for hudpleje, sund kost og fitness. Hemmeligheden bag Elizabeth Ardens produkter er inklusionen af banebrydende teknologi i alle hendes hudpleje formularer, og et dybdegående ønske om at levere de bedste produkter, den bedste emballage og den bedste service på markedet.

Miss Arden gav kvinder, hvad de bad om og hvad havde brug for, uanset om det drejede sig om den berømte Eight Hour Cream eller den legendariske Blue Grass duft eller den røde læbestift der matchede de uniformer som kvinderne bar under anden verdenskrig. Elizabeth Arden var i sandhed en foregangskvinde og entreprenør, og man må sige, at hun har markeret sig i historiebøgerne, hvad angår skønhed.

Viser 1 - 10 af 22
Eys
0.00
Nybrogade 16
1203 København K
Eys Embrace your skin ligger på Nybrogade i skønne omgivelser og historiske lokaler midt i København og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger til ham og hende.
·

·
Signe Heindorf Clinique
0.00
Store Kongensgade 10
1264 København
Signe Heindorf Clinique ligger lige ved Kgs. Nytorv og har til huse i en gammel smuk herskabsbygning i Store Kongensgade i København. Klinikken er indrettet smagfuldt og hyggeligt og selvom klinikken befinder sig midt i hjertet af København, er der roligt
·

·
Revebel
0.00
Gammel Kongevej 82
1850 Frederiksberg C
Skønhedsplejeklinikken Revebel er beliggende på Gammel Kongevej på Frederiksberg og tilbyder alt indenfor skønhed til ham og hende. Revebel har med 28 års erfaring i skønhedspleje, det fuldendte svar på et mere velplejet ydre og dermed et større velbefind
·

·
DermaBelle Skincare
0.00
H.C. Ørstedsvej 53
1879 Frederiksberg C
DermaBelle Skincare & Spa er beliggende på H.C. Ørstedsvej på Frederiksberg. Klinikken tilbyder personlig, kompetent behandling og skønne oplevelser i elegante omgivelser.
·

·
Beauty By Broe
0.00
Godthåbsvej 51
2000 Frederiksberg
Beauty By Broe er ikke kun en skønhedsklinik, men en helt anden indgangsvinkel til hudpleje. Med personlig behandling og klienten i fokus, arbejdes der hen imod en sund hud i balance.
·

·
Clinique Harmonie
0.00
Tuxensvej 1
2700 Brønshøj
Clinique Harmonie ejes af Trine Buur Richardt og er beliggende på Tuxensvej i en af Brønshøjs dejlige villaer på en stille sidevej, kun 30 meter fra Frederikssundsvej. Her tilbydes et bredt udvalg af behandlinger for krop og sjæl.
·

·
Clinique Kavi Hudpleje
0.00
Hovedvejen 129
2600 Glostrup
Clinique Kavi Hudpleje er beliggende på Hovedvejen i Glostrup og tilbyder alt indenfor skønheds- og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Solva Face & Body
0.00
Stationsporten 7
2620 Albertslund
Klinik Solva Face & Body i Albertslund  tilbydes en bred vifte af velvære og skønhedsbehandlinger. Klinikken har specialiseret sig i kosmetisk- og velvære behandlinger.
·

·
House of Beauty
0.00
Taastrup Hovedgade 83
2630 Taastrup
House of Beauty er beliggende på Taastrup Hovedgade og tilbyder alt indenfor skønheds- og velvære behandlinger for ham og hende. Kosmetologer er alle højtuddannet inden for deres fag og de efteruddannes løbende.
·

·
Art By Cat
0.00
Rungsted Strandvej 107
2960 Rungsted Kyst
Art By Cat v/ Catharina Kristensen er beliggende på Rungsted Strandvej og tilbyder skønheds- og velvære behandlinger. Klinikken er en hyggelig oase, der skiller sig ud fra mængden med sin personlige og afslappende atmosfære.
·

·