Environ

Environ® Skin Care er et komplet sortiment af hudplejeprodukter, både til ansigts-, sol og kropspleje samt et udvalg af rollere til skin needling. Produkterne er blevet gennemtestede og hudplejeserien forsker hele tiden i ny udvikling indenfor brug af bl.a. antioxidanter og højtkoncentreret A- og C-vitamin.

Environ adskiller sig fra andre A-vitaminserier, da de tilbyder deres kunder et optrapningssystem, som fører brugeren gennem 8 niveauer af A-vitamin, for at være så skånsom som muligt. Man starter behandlingen med en lav dosis for at hjælpe med at opbygge retinoid receptorerne i huden og derefter bringes man step-by-step op til den højeste mulige dosis, der er tilladt til brug i kosmetikbranchen.

Environ markedsfører kosmetiske rollere/skin needling til både hjemme- og professionelt brug. Behandlingsfilosofien bag serien, bygger på det altafgørende i at bevare en sund og normal hudstruktur. Uanset alder eller hudtype, kan produkterne bruges af både kvinder og mænd.

Environ benytter kun ingredienser af højeste kvalitet og friske aktive vitaminer til fremstilling af deres produkter. Vitaminerne er testet af Vitamininstituttet i Lausanne. Produkterne er hypo allergene og indeholder ikke farvestoffer eller syntetisk parfume. Konserverings- og duftstoffer anvendes kun, yderst sjældent hvis det er yderst nødvendigt.

Environ bruger et bredspektret udvalg af antioxidanter til at dække vand og de olie-frie radikaler. Environs filosofi er brug af aktive ingredienser i den aktive koncentration. Brugen af nogle meget interessante og meget anderledes antioxidanter, som kommer fra rooibos te og honningte busken, antioxidanter der alle giver huden en optimal beskyttelse. Disse typer af te og resveratrol har en gavnlig effekt på lysning og regulering af hudtonen, og er ligeledes yderst karakteristiske kvaliteter for Environs produkter.

Viser 1 - 6 af 6
Doll Face
0.00
Kronprinsessegade 20A
1306 København K
Dollface lægger vægt på et højt serviceniveau og går efter målrettede resultater i vores ansigtsbehandlinger, hvor du som kunde kan forlade stedet med en fin glat og gennemfugtet hud.
·

·
Naturlig Smuk
0.00
Frederiksberg Allé 49
1820 Frederiksberg C
Hos Klinik Naturlig Smuk fokuseres der på kroppens indre og ydre skønhed. Behandlingerne udføres kun i rene og økologiske kvalitetsprodukter, der både er godt for klienten og miljøet.
·

·
Clever Skincare
0.00
Usserød Kongevej 7B
2970 Hørsholm
Clever Skincare er en skønhedsklinik for hudbehandling beliggende i Hørsholm. Den professionelle kosmetolog/skønhedsklinik er placeret i rolige omgivelser med fokus på kvalitet og resultat.
·

·
Tanja D Skønhedspleje
0.00
Højløkke 84
6310 Broage
Tanja D Skønhedspleje er en klinik, der tilbyder alt indenfor skønhed og velvære til ham og hende. Klinikken ligger på Højløkke i Broager og ejes af Tanja Detlefsen Albrechtsen.
·

·
Skin of Fashion
0.00
Bispensgade 15
9000 Aalborg
Hos Skin of Fashion har vi en bred vifte af plejende og velgørende behandlinger, alle udført af veluddannet og professionelt personale. Vi tilbyder dig behandlinger som; ansigtsbehandling, hotstone massage og manicure.
·

·
Den Syvende Himmel
0.00
Tordenskjoldsgade 3
9900 Frederikshavn
Den Syvende Himmel - Spa, Face, Body, Wellness er beliggende på Tordenskjoldsgade i Frederikshavn og tilbyder skønheds- og velvære behandlinger for krop og sjæl til ham og hende.
·

·