Fodbehandling

En fodbehandling har alle mennesker glæde af, fordi det er med til, at holde fødderne sunde og forebygge eventuelle problemer. En fodbehandling består i, at fodterapeuten danner sig et overblik over fodens almene tilstand og herefter behandler symptomgivende tilstande såsom hård hud, ligtorne, fortykkede og nedgroede negle og lignende. Behandling begynder med et lunt og blødgørende fodbad. Derefter beskæres og slibes den hårde hud og eventuelle ligtorne fjernes. Neglene bliver klippet, slebet og renset. Behandlingen afsluttes med en afslappende fodmassage.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne behandling.

Viser 1 - 10 af 49
Mens Room
0.00
H.C Andersens Boulevard 47, st. th.
1553 København
Mens Room ligger centralt i København ved langebro og er som navnet siger så fint en klinik, hvor mænd kan komme og pleje der ydre skønhed – faktisk den første hudplejeklinik kun for mænd.
·

·
Nail Beauty
0.00
Frederiksborgvej 84
2400 København NV
Nail Beauty byder dig velkommen i salonen på Frederiksborgvej i København. Dorthe Devantier er indehaver af butikken og har været i neglebranchen i mere end 20 år og er 3-dobbelt Danmarksmester i akrylnegle.
·

·
Lady Beauty - Dermal Institute
0.00
Hvidovrevej 110
2650 Hvidovre
Lady Beauty har en bred viden og 10 års erfaring indenfor hudpleje, avanceret hudterapi og produktkendskab, og du finder nøje udvalgte produkter i klinikken.
·

·
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
Lyngby Fod, Negle og Hudplejeklinik
0.00
Lyngby Storcenter 1, 2. sal
2800 Kgs. Lyngby
På toppen af Lyngby Storcenter finder du Lyngby Fod-, Negle- og Hudplejeklinik. Klinikken har samlet alt under ét tag og er en oase af skønhed og velvære.
·

·
Beauty Lounge
0.00
Centrumgaden 35
2750 Ballerup
Klinik Beauty Lounge ligger placeret i Ballerup og her tilbydes et bredt udvalg behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Art By Cat
0.00
Rungsted Strandvej 107
2960 Rungsted Kyst
Art By Cat v/ Catharina Kristensen er beliggende på Rungsted Strandvej og tilbyder skønheds- og velvære behandlinger. Klinikken er en hyggelig oase, der skiller sig ud fra mængden med sin personlige og afslappende atmosfære.
·

·
Perfect Skin
0.00
Sct. Annagade 19D
3000 Helsingør
Perfect Skin – MEDEX INSTITUT er en professionel hudplejeklinik, som henvender sig til kvinder og mænd. Klinikken har eksisteret siden 2004 og tilbyder alt indenfor velvære, hud- og kropspleje.
·

·
Kurbadet by Ilse Jacobsen
0.00
A.R Friisvej 16
3100 Hornbæk
Hos Ilse Jacobsens Kurbad, beliggende ved vandet i smukke og hyggelige i Hornbæk, er alle behandlere faguddannede specialister. Vores primære fokus er at tilbyde den mest eksklusive og professionelle behandling.
·

·
Lefertite
0.00
Byåsen 12
3250 Gilleleje
Klinik Lefertite, center for velvære, ejes af Rita Vistesen og er beliggende på Byåsen i Gilleleje og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger.
·

·