Fodmassage

Fodmassage giver stor bevægelsesfrihed i både muskler og led. Hvis du har muskelspændinger i fødder og ben, kan det indvirke på din bevægelighed og kan være årsag til smerter, uro i ben og fødder, kramper og forkert gang, hvilket skaber risiko for belastning af resten af kroppen. Fodmassage kan også være en skøn måde at forkæle dig selv på, hvis du har brug for at slappe af. Fodmassage kan også indgå i andre behandlinger, hvor der er fokus på at stresse af.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne behandling.

Viser 1 - 10 af 16
Lokation
Lokationer: Byer A-Å
meremindre
Anbefalinger
Brand // Mærke
meremindre
Flere muligheder
Åbningstider
Amazing Space
0.00
Hovedvagtsgade 3
1103 København K
Ejer og skønhedsekspert Laura Bonné, byder indenfor i et holistisk univers af helt naturlige og økologiske produkter. Vi tilbyder forskønnende behandlinger og spa-behandlinger, der er sunde for både din krop og sjæl.
·

·
Time4u
0.00
Worsaaesvej 24
1972 Frederiksberg C
Klinikken ligger på Worsaaesvej centralt på Frederiksberg, og hos klinik Time4u er nøgleordet høj kvalitet og kunden i fokus.
·

·
Soft Skin
0.00
Dyssevænget 36B
2700 Brønshøj
Klinik Soft Skin er beliggende på Dyssevænget i Brønshøj, og her træder man ind i en hyggeligt indrettet skønhedsklinik, som tilbyder en bredt vifte af skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder.
·

·
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
Skodsborg Kur og Spa
0.00
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Hos Kurhotel Skodsborg, tilbyder vi en bred vifte af skønheds- og velværebehandlinger i vores smukke, veldesignede Spa Beauty. Vores behandlinger bliver udført af faguddannet personale, og vi bruger nøje udvalgte skånsomme og effektive produkter.
·

·
Comwell Spa Korsør
0.00
Ørnumvej 6
4220 Korsør
Comwell Spa er beliggende i rolige og fredelige omgivelser i Korsør og her kan man nyde den smukke spahave med 2 store udendørs hottubs, natursauna og indendørs aquaspa.
·

·
Helse- og Idrætsmassage
0.00
Købmagergade 10
4700 Næstved
Hos Helse- og Idrætsmassage samt Refleksterapi tilbyder en række behandlinger, hvor formålet er at få kroppen i balance. Klinikken er beliggende på Købmagergade i Næstved.
·

·
Krop i Top
0.00
Sønderbro 6
6100 Haderslev
Klinik Krop i Top tilbyder et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger til ham og hende. Klinikken er beliggende på Sønderbro i Haderslev. Alle behandlinger tilpasses til den enkelte ud fra ønsker, hudtilstand og muligheder.
·

·
Slank og Sund Sønderborg
0.00
Mommarkvej 39, Vollerup
6400 Sønderborg
Klinik Slank og Sund Sønderborg er beliggende på Mommarkvej i Vollerup og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Esbjerg Spa og Wellness
0.00
Gl. Vardevej 60
6700 Esbjerg
Klinik Esbjerg Wellness ligger placeret på Gl. Vardevej i Esbjerg, og byder på store wellness områder og et stort udvalg af lækre behandlinger på toppen af svømmestadium Danmark.
·

·