Håndmassage

Håndmassage giver en afslappet virkning på krop og sind og kan lindre afspændinger og ømme led samt forbedre blodcirkulationen. Bruger du dine hænder og finger meget i hverdagen, kan en håndmassage kan være en skøn måde at forkæle dig selv på, hvis du har brug for at slappe af. Håndmassage kan også indgå i andre behandlinger, hvor der er fokus på at stresse af.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne behandling.

Viser 1 - 8 af 8
Amazing Space
0.00
Hovedvagtsgade 3
1103 København K
Ejer og skønhedsekspert Laura Bonné, byder indenfor i et holistisk univers af helt naturlige og økologiske produkter. Vi tilbyder forskønnende behandlinger og spa-behandlinger, der er sunde for både din krop og sjæl.
·

·
Arndal Spa
0.00
St. Kongensgade 21
1262 København K
Arndal Spa ligger i St. Kongensgade, lige i hjertet af København. Her bliver du modtaget af et team af kosmetologer og kropsbehandlere. Et specialuddannet team af spa-terapeuter byder velkommen til unikke tilpasset dine behov og ønsker.
·

·
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
Nimat Spa Hotel Hilton

0.00
Ellehammersvej 20
2770 Kastrup
Nimat Spa holder til på Hotel Clarion på Ellehammervej i Kastrup og tilbyder et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger.
·

·
Skodsborg Kur og Spa
0.00
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Hos Kurhotel Skodsborg, tilbyder vi en bred vifte af skønheds- og velværebehandlinger i vores smukke, veldesignede Spa Beauty. Vores behandlinger bliver udført af faguddannet personale, og vi bruger nøje udvalgte skånsomme og effektive produkter.
·

·
Gilleleje Wellness
0.00
Bøgebakken 28
3250 Gilleleje
Klinik Gilleleje Wellness ligger på Bøgebakken i Gilleleje og rummer et helt skønhedshus med både kosmetologer, frisører, massører samt negleteknikkere. Alle behandlinger udføres kun med de bedste produkter.
·

·
Hotel Vejlefjord Kur & Spa
0.00
Sanatorievej 26
7140 Stouby
Hotel Vejlefjord Kur & Spa er forbundet med vand. Det at kroppen er vægtløs, får muskler og organer til at slappe af. Et ophold på Hotel Vejlefjord, er en oplevelse for krop og sjæl.
·

·
Skin Logic
0.00
Vestergade 14
7600 Struer
Klinik Skin Logic ejes og drives af lægeeksamineret kosmetolog, negletekniker og fodplejer Susanne Kold, der åbnede i sommeren 2006.
·

·