Jane Iredale

Jane Iredale er inspireret af hendes karriere i underholdningsbranchen, hvor hun så skuespillere og modeller kæmpe med hudproblemer, forårsaget af brugen af parfumeret makeup. Behovet for en makeup serie uden skadelige ingredienser, der samtidigt kunne give en smuk ensartet hud, var en realitet. Hun lancerede derfor en makeupserie, der kunne hjælpe med at give kvinder deres selvtillid og smukke hud tilbage.
Jane Iredale ser makeup som en essentiel del af kvinders velbefindende og har gjort dette nemt at opnå en smuk og fejlfri hud.

Produkterne er multifunktionelle og nemme at påføre, hvilket gør at man kan se smuk ud på kort tid; foundation, pudder, concealer og solbeskyttelse, i et og samme produkt. Jane Iredale makeup bruger kun kvalitetsingredienser, for at kunne give tilfredshedsgaranti når det kommer til produkternes ydeevne. Der bliver udelukkende benyttet ren mineral pigment, uden fyldstoffer som talk. Dette giver produkterne en utrolig god dækkeevne, der kræver minimal touch-up i løbet af dagen. Ny teknologi kombineret med naturlige mineraler, der er tilsat produkterne, interagerer med lyset, således at du opnår et fejlfrit og smukt resultat. Produkterne er non-comedogene, hvilket betyder at de ikke tilstopper porerne, men lader huden ånde og fungere normalt. Der er tilsat solbeskyttelse i produkterne, således at man som led i sin skønhedsrutine, automatisk beskytter huden mod solens skadelige UVA og UVB-stråler.

Jane Iredale er hypo-allergen og dermatologisk testet.

Viser 1 - 10 af 59
Lokation
Lokationer: Byer A-Å
meremindre
Anbefalinger
Brand // Mærke
meremindre
Flere muligheder
Åbningstider
Sakimo
0.00
Nansensgade 39
1366 København K
Sakimo ligger i det charmerende Nansensgade kvarter i København, hvor du træder ind i en inspirerende og afslappende oase og får en følelse af totalt velvære, fra du kommer til du går.
·

·
Mynthe – Økologisk Hudplejeklinik

0.00
Vesterbrogade 43, 1. th.
1620 København V
Mynthe er en økologisk hudplejeklinik, hvor skønhed, velvære og rene produkter er i højsæde. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Beauty Concept
0.00
Vesterbrogade 125
1650 København V
Beauty Concept er ejet og drevet af Malene Hagemann. Malene vægter den personlige betjening meget højt og der er fokus på en ærlig, grundig og individuel behandling hvor kunden er i fokus og føler sig forkælet og tryg.
·

·
Hudpleje.dk
0.00
Nordre Fasanvej 44
2000 Frederiksberg
Hudpleje.dk tilbyder skønhedsbehandlinger både til ham og hende. Klinikken har eksisteret siden 1997 og ligger centralt på Frederiksberg.
·

·
Beauty By Broe
0.00
Godthåbsvej 51
2000 Frederiksberg
Beauty By Broe er ikke kun en skønhedsklinik, men en helt anden indgangsvinkel til hudpleje. Med personlig behandling og klienten i fokus, arbejdes der hen imod en sund hud i balance.
·

·
Self Care Shop
0.00
Nordre Frihavnsgade 25
2100 København Ø
Klinik Self Care Shop er en oase af luksus og økologisk skønhedspleje, professionelle behandlinger og ekstraordinær god service.
·

·
Britt Ahrensberg Hudpleje
0.00
Amagerbrogade 43
2300 København S
Britt Ahrensberg Hudpleje ligger centralt på Amagerbrogade på Amager. Behandlingerne er skræddersyet til målrettet at skabe enestående resultater. Klinikken tilbyder et bredt sortiment af behandlinger.
·

·
Hudplejecentret
0.00
Greve Strandvej 36
2670 Greve
Velkommen til Hudplejecentret. Klinikken har eksisteret siden maj 2004 og råder over 5 behandlingsrum, heraf et sparum med mulighed for dobbeltbehandlinger. Altsammen i helt nyindrettede og lyse lokaler.
·

·
Lotus Skin Purify
0.00
Frederikssundsvej 381
2700 Brønshøj
Lotus Skin Purify er en hudplejeklinik, der er placeret i Brønshøj. Klinikken tilbyder professionelle og målrettede ansigtsbehandlinger med en effektiv massage teknik.
·

·
Beauty Flowers Hudpleje
0.00
Frederikssundsvej 168
2700 Brønshøj
Beauty Flowers Hudpleje er en klinik med autoriserede og lægeeksaminerede kosmetologer som ligger på Frederikssundsvej i Brønshøj. Klinikken tilbyder et bredt sortiment af behandlinger.
·

·