Kalahari

Kalahari er fairtrade spa- og hudplejeprodukter, der er fremstillet med kun naturlige økologiske ingredienser. Serien er udviklet af sydafrikanske Carina Franck, som er vokset op på en farm i Kalahari i afrika. Hun har helt fra barnsben oplevet, hvordan de indfødte i Kalahari anvendte planter og urter fra naturen omkring dem til medicin, madlavning og hudpleje.
I de sidste ti år har Carina har arbejdet i spidsen af den internationale skønhedsbranche. Hendes passion for Afrika inspirerede hende til at skabe en serie af originale spaprodukter i verdensklasse. Produkterne benytter de fineste økologiske botaniske ingredienser, og indfanger Kalahari-ørkenens unikke karakteristika.
Kalahari Lifestyle-serien, der blandt andet består af lotions, øjenserum, dagcreme, renseprodukter samt læbepleje er alle baseret på de afrikanske indfødtes urgamle opskrifter. Virksomheden samarbejder kun med certificerede bæredygtige leverandører og phytotrade organisationer. Emballagen er 100% genanvendelig genbrugspapir og det er summen af denne ansvarlighed i både produktion og social ansvarlighed, der gør Kalahari til en banebrydende eco-smart serie.

Viser 1 - 10 af 17
Klinik Mijo
0.00
Nansensgade 37
1366 København K
Klinik MiJo er beliggende i centrum af København. Her har du mulighed for at opleve ren velvære, og nyde kvalitetstiden og behandlingen i fred og ro.
·

·
Nimat Spa Hotel Kong Arthur

0.00
Vendersgade 27
1363 København K
Nimat Spa er beliggende på Hotel Kong Arthur i hjertet af København og tilbyder et bredt udvalg af velværebehandlinger for krop og sjæl.
·

·
Clinique Camille
0.00
Holbergsgade 11
1057 København K
Clinique Camille er en hyggelig hudplejeklinik og ligger I centrum af København. Klinikken er ejet af Camille Arndt, der startede klinikken I 2004.
·

·
Nimat Spa Hotel Hilton

0.00
Ellehammersvej 20
2770 Kastrup
Nimat Spa holder til på Hotel Clarion på Ellehammervej i Kastrup og tilbyder et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger.
·

·
Chilling Out
0.00
Bygade 32
4070 Kirke Hyllinge
Klinik Chilling Out er ejet af Jane Kieler og der arbejdes med naturprodukter fra Kalahari. Jane er uddannet lægeeksamineret kosmetolog fra Nordsjællands kosmetologskole og alle ansigtsbehandlinger er individuelt tilpasset.
·

·
Ransdam Spa og Wellness
0.00
Torvestræde 15, 1. sal
4700 Næstved
Ransdam Spa og Wellness er en klinik med mange behandlingstilbud. Klinikken byder på hyggelige og afslappende lokaler, og ligger placeret på Torvestræde midt i hjertet af Næstved by.
·

·
Bandholm Hotel Wellness
0.00
Havnegade 37
4941 Bandholm
Bandholm Hotel Wellness tilbyder afslappende spa- og massagebehandlinger til mænd og kvinder. Klinikken er beliggende på Havnegade i Bandholm.
·

·
Skønheds Eksperten
0.00
Silkeborgvej 231
8230 Åbyhøj
Klinik Skønheds Eksperten tilbyder første klasses behandlinger indenfor skønhed og velvære i hyggelige og behagelige omgivelser.
·

·
C Beauty and Care
0.00
Torvegade 8D
7100 Vejle
Klinik C Beauty and Care ligger på Torvegade i Vejle og er ejet af Christina Clemmensen. Christina er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og wellnessterapeut fra Beauty institut i Horsens.
·

·
Clinique Tina
0.00
Blegbanken 3D
7100 Vejle
Clinique Tina ejes af statsautoriseret kosmetiker Tina Christoffersen. Tina er uddannet kosmetiker ved Aalborg tekniske skole med speciale i spa.
·

·