Kure Bazaar

Den første neglelak fra den nye generation af neglelakker, der kombinerer økologisk etik, med nye moderne farver. Grundlægger af virksomheden Kure Bazaar fandt ud af mens hun var gravid, at der ikke var nogen neglelakker på markedet, der var naturlige. Hun ønskede ikke at udsætte sin krop og sit barn for skadelige kemikalier. Ideen udsprang af ønske om en lak, der var baseret på en natur-baseret formel, men hun var ikke interesseret i at gå på kompromis med hverken lakkens kvalitet eller egenskaber.

Kure Bazaar var og er i dag, en teknisk innovation indenfor neglelakker. Resultatet har efter års søgen og forskning på området, gjort det muligt at drastisk reducere kemikalier i neglelak, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Lakkerne er fremstillet på øko-naturlige formler, der stadig har samme egenskaber som traditionelle lakker. Neglelakkerne er fremstillet af 85% naturbaserede ingredienser fra; træ, hvede, bomuld, kartofler og korn. Da først formlen var på plads var det farverne, der var topprioritet og hver farve fra Kure Bazaar er således udviklet med præcision og omhyggelighed. Filosofien hos Kure Bazaar er at bevare neglenes vitalitet og respektere deres cyklus og vækst. Detox af dine negle med farve, så enkelt er det.

Beklager, der var ingen varer, der matchede dine kriterier.