Læbeforstørrelse

Læbeforstørrelse og læbekorrektion kan behandles med en fillers. Læber, som er smalle, kan gøres bredere. Og læber, der er tynde, kan gøres fyldige. Læber, som er asymmetriske, kan korrigeres. Nedadvendte mundviger kan rettes op. Læber, som er rynkede, kan forynges. Behandlingen tager ca. 30 minutter, og resultatet ses umiddelbart med det samme. Effekten er midlertidig og holder ca. 6 måneder afhængig af hvilken filler, der bruges.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 10 af 16
Cosmo Laser & Skønhedsklinik
0.00
Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K
Cosmo Laser & Skønhedsklinik har 2 afdelinger, hvor den ene ligger i København City og den anden på Trianglen Østerbro. I klinikkerne arbejder de ud fra sikre og effektive teknikker, og med etisk og moralsk omtanke.
·

·
n'age
0.00
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Klinik n’age er Danmarks første og mest erfarne klinik, og har siden etableringen på Kongens Nytorv i 2003 vokset sig større. I dag finder du klinik n’age både i Hellerup, Herning, Odense og Aarhus.
·

·
Inviocare
0.00
Palægade 4, 3. th.
1261 København K
Inviocare står for skønhed, der kommer indefra: Et ydre, der stråler af vitalitet, en krop der føles dynamisk og velfungerende. Hos Inviocare i Palægade i København, er fokus at styrke dit udseende ved hjælp af æstetiske behandlinger.
·

·
Amalieklinikken
0.00
Dronningens Tværgade 30, 3. sal
1302 København K
Amalieklinikkener en af de førende antiageklinikker, der tilbyder både operationer og andre behandlinger.
·

·
CosmeCare
0.00
Nordre Frihavnsgade 90, st.
2100 København Ø
CosmeCare er en professionel hud- og kropsplejeklinik i København Ø. Med flotte omgivelser, hyggelig atmosfære og fantastiske behandlinger, er du i trygge hænder.
·

·
Hudplejecentret
0.00
Greve Strandvej 36
2670 Greve
Velkommen til Hudplejecentret. Klinikken har eksisteret siden maj 2004 og råder over 5 behandlingsrum, heraf et sparum med mulighed for dobbeltbehandlinger. Altsammen i helt nyindrettede og lyse lokaler.
·

·
By Malling Jensen
0.00
Havnegade 4, 2. sal
8000 Aarhus C
Klinik By Malling Jensen tilbyder individuelt tilpasset service til mænd og kvinder, og behandlingerne er altid specielt tilrettelagt til den enkeltes behov og ønsker.
·

·
Allen og Winther
0.00
Vestergade 6B
8000 Århus C
Allen og Winther kosmetisk klinik, er en charmerende mindre klinik der ligger i Århus centrum.
·

·
Clinique Beauty
0.00
Gudrunsvej 7
8220 Brabrand
Clinique Beauty ligger placeret på Gudrunsvej i Brabrand, og her lægges vægt på en bred og fleksibel åbningstider med mulighed for at aftale tid udenfor de normale åbningstider.
·

·
Skinlab
0.00
Oldenborggade 23
7000 Fredericia
Klinik Skinlab har eksisteret siden 2011 og er en klinik hvor æstetisk kosmetologi og pleje forenes. Klinikken ejes af Maiken Aabo Larsen, som er uddannet sygeplejerske og har en bred erfaring både i medicinsk og kirurgisk sygepleje.
·

·