Lily Lolo

Lily Lolo mineral makeup er Englands førende brand indenfor naturlig mineral makeup. Navnet kommer fra grundlæggeren Vicky Khans 2 søstre Lisa og Lorraine og er et ægte familie firma, som er bygget på kærlighed, respekt samt den sidste nye teknologi, indenfor mineral makeup.

Hvis du ønsker perfekt ydeevne, såvel som naturlige ingredienser, er mineral makeup fra Lily Lolo det rette valg. Produkterne giver kunder, makeupartister, berømtheder og skønhedsredaktører over hele verden, en “AHA” oplevelse. Makeuppen er en hudvenlig-, ikke tilstoppende, naturlig makeupserie, der er let at anvende og som kan bruges på alle hudtyper – fra den sarteste til den mest krævende, samtidigt med den fremhæver ansigtets naturlige skønhed.

Hvis du går op i etisk korrekte produkter, der samtidigt giver et smukt, frisk og naturligt udseende, der kan holde hele dagen er Lily Lolo det rette valg. Lily Lolo gør også rigtig meget ud af at udvikle nye produkter og dermed opfylde kundernes ønsker og behov. Alle produkter udvikles uden at gå på kompromis med visionen, om at finde de fineste ingredienser og undgå alle former for skadelige og fuldstændigt unødvendige kemiske ingredienser, som desværre findes i rigtig meget kosmetik. Samtlige Lily Lolo produkter indeholder derfor ikke:

– Bismuth Oxychloride
– Nanopartikler
– Syntetisk farve
– Syntetisk duft
– Petrokemikalier
– Parabener.

Viser 1 - 6 af 6
Jag Beauty Skincare
0.00
Reykjaviksgade 5, kld., tv.
2300 København S
Jag Beauty Women & Men Skincare er beliggende Reykjaviksgade i København og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger. Klinikken åbnede i 2009 og tilbyder professionelle behandlinger og vejledning indenfor kosmetologisk skønhedspleje og velvære.
·

·
Clinic Care4you
0.00
Egedal Center 51
3660 Stenløse
Clinic Care4you er en skønhedsklinik, som tilbyder alt indenfor velvære og skønhed til ham og hende. Klinikken er beliggende i Egedal Centret i Stenløse.
·

·
Sandra Bruun Skincare
0.00
Torvet 3, 1. sal
5700 svendborg
Klinik Sandra Bruun Skincare er beliggende på Torvet i Svendborg og er specialiseret i ansigtsbehandlinger. Alle behandlinger er skræddersyet til den enkelte kunde.
·

·
Odense Skønhedsklinik
0.00
Rugårdsvej 54
5000 Odense C
Odense Skønhedsklinik er en professionel og moderne klinik, der er centralt beliggende i Odense. På klinikken tages der udgangspunkt i den enkelte klient individuelle behov og hudtilstand, så ingen behandlinger er ens.
·

·
Det skønne Hjørne
0.00
Havnegade 7
9550 Mariager
Det skønne Hjørne er et skønhedsunivers beliggende på Havnegade i Mariager. Klinikken behandlinger for krop og sjæl til ham og hende.
·

·
Smuk og Sund
0.00
Lars Nielsens Vej 71
7330 Brande
Klinik Smuk og Sund er for dig, der ønsker en oplevelse med professionelle kosmetolog behandlinger, som har fokus på resultater, velvære og forkælelse.
·

·