Massage for gravide

Massage for gravide – også kaldet graviditetsmassage – er en sund og god selvforkælelse for dig og din baby. Alle gravide har glæde af massage under graviditeten. Når du er gravid, vil der ske forandringer med din krop, muskler og holdning, og du har måske et endnu større behov for massage end tidligere. Massagen tilpasses altid dine ønsker og behov.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne behandling.

Viser 1 - 10 af 22
Helle Kjær Wellness
0.00
Skindergade 43, 3. tv.
1159 København K
Helle Kjær Wellness er beliggende i Skindergade i hjertet af Købehavn og her har indehaver Helle Kjær skabt et univers med ro og forkælelse, der er tilpasset til den enkelte kundes behov og ønsker.
·

·
Cityfys Wellness København
0.00
Tietgensgade 65
1704 København V
Cityfys Wellness ligger i DGI-Byen i København og tilbyder et bredt udvalg af lækre og effektive behandlinger til forkælelse af krop og sind.
·

·
Klinik Mijo
0.00
Nansensgade 37
1366 København K
Klinik MiJo er beliggende i centrum af København. Her har du mulighed for at opleve ren velvære, og nyde kvalitetstiden og behandlingen i fred og ro.
·

·
Beauty & Makeup
0.00
Nørre Farimagsgade 71
1364 København K
Klinik Beauty & Makeup ligger på Nørre Farimagsgade i hjertet af København og tilbyder et bredt udvalg af skræddersyede behandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Arndal Spa
0.00
St. Kongensgade 21
1262 København K
Arndal Spa ligger i St. Kongensgade, lige i hjertet af København. Her bliver du modtaget af et team af kosmetologer og kropsbehandlere. Et specialuddannet team af spa-terapeuter byder velkommen til unikke tilpasset dine behov og ønsker.
·

·
Greenskin Frederiksberg
0.00
Gl. Kongevej 163
1850 Frederiksberg C
Klinik Greenskin er beliggende på Gl. Kongevej på Frederiksberg og tilbyder et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Self Care Shop
0.00
Nordre Frihavnsgade 25
2100 København Ø
Klinik Self Care Shop er en oase af luksus og økologisk skønhedspleje, professionelle behandlinger og ekstraordinær god service.
·

·
Lumin
0.00
Nordre Fasanvej 48
2000 Frederiksberg
Lumin er en holistisk wellness og Spa klinik, som ligger på Nordre Fasanvej i hjertet af Frederiksberg. Klinikken ejes og drives af Maral Namin, der er uddannet kosmetiker på CPH-West.
·

·
Chilling Out
0.00
Bygade 32
4070 Kirke Hyllinge
Klinik Chilling Out er ejet af Jane Kieler og der arbejdes med naturprodukter fra Kalahari. Jane er uddannet lægeeksamineret kosmetolog fra Nordsjællands kosmetologskole og alle ansigtsbehandlinger er individuelt tilpasset.
·

·
Kurbadet by Ilse Jacobsen
0.00
A.R Friisvej 16
3100 Hornbæk
Hos Ilse Jacobsens Kurbad, beliggende ved vandet i smukke og hyggelige i Hornbæk, er alle behandlere faguddannede specialister. Vores primære fokus er at tilbyde den mest eksklusive og professionelle behandling.
·

·