Medex

Medex er komplette serier af hud- og kropsplejeprodukter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og specialuddannede kosmetologer og hudterapeuter. Dette sikrer, at du altid er i trygge og professionelle hænder.
Produktlinjerne i Medex er tilsammen udviklet og baseret på 150 forskellige formler og recepter. Til trods for de mange produkter, er der ikke forekomst af helt ens lignende produkter. Medex er en komplet helhed af skønhed og videnskab og er et succesfuldt valg for såvel hudterapeuter som klienter, fordi Medex fuldt ud imødekommer behovene hos nutidens forbrugere.
Produkterne har en behagelig, men neutral og naturlig duft. Sammensætningen af de fine ingredienser giver dig en luksuriøs og velplejet følelse på huden, og produkterne er så natuligt baseret som muligt. Samtidig er produkterne så effektive, at der opnås et klart og tydeligt resultat på kort tid.
Baggrunden bag Medex er medicinsk/videnskabelig og filosofien er; at skabe de allerbedste, mest resultatskabende og mest hudvenlige produkter.
Fundamentale principper i Medex-filosofien:
– Naturlige ingredienser anvendes altid, så vidt det er muligt.
– Løbende justering af produkterne på baggrund af videnskabeligt testede virkestoffer.
– Ingen anvendelse af farvestoffer eller dufttilsætning – undtagen dette er strengt nødvendigt.
– Altid anvendelse af den mest aktive form af de aktive stoffer.
– De ikke-aktive stoffer (vehikel/bærerne) i produkterne er altid af højeste kvalitet.
– Ingen dyreforsøg.
– Ingen anvendelse af PVC.
– Emballagen er lavet af genbrugspapir.
Medex har en unik position inden for effektiv og avanceret hudpleje og har også specialiseret sig i integrerede produktlinjer i forbindelse med supplerende før- og efterbehandling ved kosmetiske indgreb. Til alle behandlinger tilrettelægges et individuel tilpasset hjemmeplejeprogram for den enkelte klient/patient.

Viser 1 - 10 af 47
Medex Institute CPH
0.00
Bentzonsvej 54
2000 Frederiksberg
Medex Institute CPH ligger på Bentzonvej på Frederiksberg. Produkter fra Medex er unikke og uanset hudtype og formål, finder man altid produkter der kan tilpasses de individuelle behov.
·

·
Cosmetic Studio
0.00
Gl. Jernbanevej 1
2500 Valby
Cosmetic Studio er en professionel hud- og kropsplejeklinik, der ligger centralt i Valby på Gl. Jernbanevej og som tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
myStylist
0.00
Godthåbsvej 177
2720 Vanløse
Klinik Mystylist er et skønhedshus, der tilbyder alt indenfor hår, makeup, kosmetolog og mikropigmentist. Klinikken ligger på Godthåbsvej i Vanløse og tilbyder et udvalg af skønheds- og velværebehandlinger til ham og hende.
·

·
Beauty Looks CPH
0.00
Østerbrogade 111
2100 København Ø
Klinik Beauty Looks CPH ligger på Østerbrogade i København og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til ansigt, krop og hår til ham og hende.
·

·
Cosmetic Studio
0.00
Amagerbrogade 224
2300 København S
Klinik Relax & Beauty er beliggende på Amagerbrogade i København og tilbyder et bredt udvalg af skønheds- og velværebehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Clinique M
0.00
Kongelundsvej 334
2770 Kastrup​
Clinique M tilbyder sund og smuk hud til både ham og hende. Klinikken er beliggende på Kongelundsvej i Kastrup og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
Anne Q Skincare
0.00
Kamerunvej 2
2770 Kastrup
Klinik Anne Q Skincare er beliggende på Kamerunvej i Kastrup og tilbyder professionel spraytan og kosmetolog behandlinger, der skræddersyes og tilpasses til den enkelte ud fra individuelle behov og ønsker.
·

·
Clinique Colette Charlottenlund
0.00
Ordrupvej 50
2920 Charlottelund
Clinique Colette ligger på Ordrupvej i Charlottenlund. Klinikken er drevet af et veluddannet og professionelt team, der går op i kvalitet, omhyggeligt håndværk, tillid og nærvær.
·

·
Klinik Enigma
0.00
Ulsøparken 6
2660 Brøndby Strand
Klinik Enigma ligger i Ulsøparken i Brøndby Strand og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til ham og hende. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte kunde ud fra en konsultation omkring ønsker og ikke mindst hudtype og hudtilstand.
·

·
Klinik Venus
0.00
Knøsen 1
2670 Greve
Klinik Venus ejes og drives af Joumana Hassan, som er uddannet kosmetolog. Klinik Venus er placeret i Joumanas eget hjem i rolige omgivelser i Greve.
·

·