Mineralogie

I 2003 etablerede den respekterede og kendte makeup artist Mary Van, makeupserien Mineralogie. Serien indeholder udelukkende ingredienser af højeste kvalitet, der forskønner og skjuler skønhedsfejl samtidig med, at de plejer og beskytter huden. Makeuppen mindsker fine linjer og rynker, og har en helende effekt. Den lette mineralske makeup giver fuld dækning, og føles blød og naturlig på huden, samtidigt med den har en plejende effekt. Derudover så beskytter mineralerne huden mod skadelige UVA og UVB stråler.
Hos Mineralogie, er de stolte af at kunne tilbyde deres kunder en 100% ren mineral makeupserie. Produkterne indeholder udelukkende den højeste kvalitet af mineraler, der findes på markedet i dag. Mineralogie udvælger ikke blot gode mineraler, men de bedste. Deres signatur produkt er deres Loose Mineral Foundation, der indeholder Zinc og Titanium, til at beskytte huden mod solens skadelige stråler. Deres foundations indeholder naturlige antioxidanter som; A- og E-vitaminer, som beskytter huden mod forurening og holder huden frisk og ungdommelig.
Når du bruger Mineralogie, vil du opdage at din hud kan ånde eftersom deres mineral makeup ikke tilstopper porerne. Produkterne giver dig en sund, naturlig udstråling og er så let, at du glemmer du har makeup på.

Viser 1 - 10 af 21
Norush
0.00
Tycho Brahes Allé 2
2300 København S
Norush Professionel Skønhedsklinik ejes og drives af Sandie Smorawski. Sandie er uddannet kosmetiker og negleteknikker og har mange års erfaring i skønhedsbranchen.
·

·
Beauty House Frederiksberg
0.00
Peter Bangs Vej 39
2000 Frederiksberg
Midt på Frederiksberg ligger Beauty House, som er en lille, hyggelig og rolig oase langt væk fra hverdagens stress og jag. Fra det øjeblik du træder ind i Beauty House beroliges sanserne straks, så du kan slappe af og nyde forkælende behandlinger.
·

·
Skønhed og Velvære
0.00
Carolinevej 2B
2900 Hellerup
Klinik Skønhed og Velvære Ligger placeret på Carolinevej i Hellerup og ejes af Karin Meilstrup. Klinikken forhandler og arbejder med professionelle produkter.
·

·
Kosmetolog Mette Hindsbøl
0.00
Hovedgaden 21
2690 Karlslunde
Kosmetolog Mette Hindsbøl holder til på Hovedgaden i Karlslunde og tilbyder alt indenfor skønhed og velvære. Mette er uddannet autoriseret kosmetolog fra Cidesco Kosmetologskolen i København og er derudover eksamineret CND negleteknikker.
·

·
Nobeless
0.00
Hestetorvet 1C
4000 Roskilde
Klinik Nobeless tilbyder professionelle behandlinger i afslappede omgivelser. Klinikken ligger placeret på Hestetorvet i Roskilde.
·

·
Roskilde Skønhedsklinik
0.00
Skomagergade 26, 1. tv.
4000 Roskilde
Roskilde Skønhedsklinik ligger i hjertet af Roskilde på Skomagergade, kun et stenkast fra Roskilde Domkirke i den hyggelige gågade.
·

·
Feel Good Havdrup
0.00
Hovedgaden 18
4622 Havdrup
Feel Good er en hyggelig salon beliggende på Havdrup Hovedgade. Her lægges vægt på god service i en behagelig atmosfære samt pleje fra top til tå.
·

·
Corpuss
0.00
Møllevænget 8
4660 Store Heddinge
Hos klinik Corpuss finder du alt inden for professionelle behandlinger. Klinikken ligger placeret på Algade i Store Heddinge og fører professionelle mærker.
·

·
Anes Hudpleje
0.00
Jernbanegade 47, th.
4690 Haslev
Anes Hudpleje klinik er beliggende på Jernbanegade i Haslev og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til ham og hende. Ane er uddannet kosmetolog fra den Alternative Kosmetologskole i Næstved tilbage i 1993.
·

·
Bodytreat
0.00
Asnæs Centret, 1. sal, 16
4550 Asnæs
Klinik Bodytreat i Asnæs Centret tilbyder tid til kunderne, exceptionel god service samt et udvalg af de bedste produkter.
·

·