Murad

Murad LLC blev grundlagt for ca. 25 år siden i 1989 af Howard Murad, M.D. Navnet Murad blev hurtigt associeret med funktionelle og høj teknologiske produkter, som gør huden smuk ved at gøre den sund indefra og udenpå. Han ændrede måden hvorpå verden anskuede hudpleje via hans fremsynede research- og skønhedsfilosofi, der har gjort ham til en af verdens førende autoriteter indenfor hudpleje og sundhed samt pioner på forskning i indholdet af vand i cellerne for total kropssundhed.

Murad har opnået enorm succes med sine naturlige produkter og den gennemgående røde tråd i Murad’s enorme sortiment, som tæller hudplejeprodukter til alle gængse lidelser og udfordringer, samt et revolutionerende tre-trins program. Murad’s særlige tre-trins-program forklaret:

Rense og opfriske – De døde hudceller fjernes nemt med rensende produkter, som går dybt i huden og løsner op i hudens struktur uden at irritere hudens porer.
Behandle og reparere – Huden behandles dagligt med et intensivt behandlingsprogram, som både behandler eksisterende skader og forebygger fremtidige.
Fugte og beskytte – Især i kraft af vores foranderlige og ret ekstreme vejrlig, er det essentielt at holde huden fugtig og beskyttet.

Med produkter fra Murad kræver det kun få minutters pleje hver dag. For at følge trinene og tilgodese forskellige behov, har Murad sammensat en lang række æsker, der indeholder alt hvad du skal bruge for at kurere akne, fedtet hud, tør hud eller andre gængse hudlidelser. Naturlige ingredienser kombineret med moderne innovation – en sikker vinder når det gælder hudpleje. Produkterne fra Murad indeholder naturlige ingredienser, men også mere aktivt plejende stoffer, som sikrer en effektiv pleje af din hud. Murad indeholder ikke kunstige parfumer.

Viser 1 - 10 af 27
Cityfys Wellness København
0.00
Tietgensgade 65
1704 København V
Cityfys Wellness ligger i DGI-Byen i København og tilbyder et bredt udvalg af lækre og effektive behandlinger til forkælelse af krop og sind.
·

·
Facebody
0.00
Tornebuskegade 5
1131 København K
Facebody ejes og drives af Hamsa Kadum og er beliggende på Tornbuskegade i hjertet af København. Hamsa er uddannet kosmetolog fra Cidesco Kosmetologskole.
·

·
Fersling Skønhedsklinik
0.00
Gammel Kongevej 33A
1610 København V
Louise Fersling, kosmetolog og ejer af Fersling skønhedsklinikken, byder sammen med kosmetolog Sanne Lindblad, velkommen. Målet er, at du som kunde hos Klinik Louise Fersling, føler sig godt tilpas under behandlingen hver gang.
·

·
Beauty Boxen
0.00
Amagerbrogade 7
2300 København S
Beauty Boxen er en skønhedsklinik, som ligger placeret på Amagerbrogade i København S. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skræddersyede behandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Bryde Simonsen Hvidovre
0.00
Hvidovrevej 88A
2610 Rødovre
Bryde Simonsen Professionel hud og kropspleje ligger ved Hvidovre station. Alle behandlinger som klinikken tilbyder, er skræddersyet til den enkelte klient.
·

·
Dreamclinic
0.00
Kongsvænget 8B
2830 Virum
Dreamclinic slår dørene op til en verden af velvære hvor man som kunde, oplever en resultatorienteret og luksuriøs helhedsoplevelse.
·

·
Beauty Lounge
0.00
Centrumgaden 35
2750 Ballerup
Klinik Beauty Lounge ligger placeret i Ballerup og her tilbydes et bredt udvalg behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Clinique Tres Jolie
0.00
Hovedgaden 27A
3460 Birkerød​
Clinique Tres Jolie er beliggende i Birkerød, midt på hovedgaden. Man træder ind i en verden af luksus, og det professionelle team tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
La Parfumerie
0.00
Hovedgaden 28
2970 Hørsholm
Klinik La Parfumerie tilbyder lækker hudpleje og skønne behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikken ligger placeret på Hovedgaden i hjertet af Hørsholm.
·

·
Hudplejeakademiet
0.00
Kollerødvej 19
3450 Allerød
Hudplejeakademiet ligger i Allerød og tilbyder alt indenfor hud- og skønhedspleje til både mænd og kvinder. Alle behandlingerne er skræddersyet til den enkelte kunde hvor faglighed og kompetence kommer i første række.
·

·