Negle art

Negle art eller negle design er kunst på dine negle. Som alt andet kunst er der ingen regler. Negle art kan udforme sig på alle mulige måder og det er dig som bestemmer hvordan det skal se ud. Det kan være farver, mønstre, sten eller en piercing. Kun fantasien og negleteknikerens kreativitet sætter grænsen.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 10 af 12
Unique Nails
0.00
Blegdamsvej 86
2100 København Ø
Hos Unique Nails tilbyder vi alle former for neglebehandlinger, frisør, voksbehandlinger og spraytan. Vores dygtige personale holder sig hele tiden opdateret med de nyeste kurser i både ind og udland, for at kunne tilbyde vores kunder de sidste nye trends
·

·
Nail Beauty
0.00
Frederiksborgvej 84
2400 København NV
Nail Beauty byder dig velkommen i salonen på Frederiksborgvej i København. Dorthe Devantier er indehaver af butikken og har været i neglebranchen i mere end 20 år og er 3-dobbelt Danmarksmester i akrylnegle.
·

·
Wanna Shine
0.00
Tårnvej 237
2610 Rødovre
Vi giver dig en lang række skønhedsbehandlinger, som alle hører til blandt markedets bedste & mest professionelle. Wanna Shine benytter udelukkende de nyeste metoder inden for hud, hånd- og neglepleje.
·

·
Klinik K Hudpleje
0.00
Bolbrovej 64A
2960 Rungsted
Klinik K Hudpleje ligger på grænsen mellem Rungsted og Hørsholm. Klinikken tilbyder hudpleje, spraytan, eyelash extensions, negle, tandblegning, massage og personlig pleje af højeste kvalitet. Man bliver betjent af et team af kompetente og dedikerede beha
·

·
Gilleleje Wellness
0.00
Bøgebakken 28
3250 Gilleleje
Klinik Gilleleje Wellness ligger på Bøgebakken i Gilleleje og rummer et helt skønhedshus med både kosmetologer, frisører, massører samt negleteknikkere. Alle behandlinger udføres kun med de bedste produkter.
·

·
Care Clinique
0.00
Ramsherred 15
4700 Næstved
Care Clinique er en seriøs hudpleje klinik, hvor kvalitet står side om side med den positive oplevelse. Som kunde får man kun det bedste og alle behandlinger skræddersyes til den enkeltes hudtype, hudtilstand og behov.
·

·
Norama Spa og Hudpleje
0.00
Slotsbryggen 12B
4800 Nykøbing F.
Norama Spa og Hudpleje ligger placeret på Slotsbryggen i Nykøbing F. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, skønne omgivelser og et dygtigt team af veluddannede og kvalificeret personale.
·

·
T.L.C Negle og Hudpleje
0.00
Thorvaldsensgade 32
8000 Århus
T.L.C Negle & Hudpleje ligger på Thorvaldsensgade i hjertet af Århus og er en lille hyggelig klinik, hvor kvalitet, forkælelse, dejlig atmosfære og god service er en selvfølge.
·

·
Skønheds Eksperten
0.00
Silkeborgvej 231
8230 Åbyhøj
Klinik Skønheds Eksperten tilbyder første klasses behandlinger indenfor skønhed og velvære i hyggelige og behagelige omgivelser.
·

·
Nice Beauty Kolding
0.00
Østergade 18
6000 Kolding
Klinik Nice Beauty er beliggende på Østergade i Kolding og her kan man få lavet alt indenfor skønhed. Klinikken består af et stort team med kosmetologer, frisører, vippeteknikere og negleteknikker.
·

·