Neulash

NeuLash er en effektiv serum, som gør øjenvipperne stærkere. Serummet er klinisk testet, og er yderst effektivt. Denne næringsrige serum har mange fordele og på blot 30 dage ser vipperne bedre ud og de er blevet synligt længere. Vipperne bliver tykkere, stærkere og der kommer flere af dem.

Grunden til at vipperne bliver længere er, at de får tilført de optimale næringsstoffer. Dette medfører at vipperne bliver siddende i længere tid inden de afstødes. Da vipperne konstant vokser, når de derfor at blive længere inden man taber dem. Og da de bliver siddende længere når der at komme nye vipper frem imellem de eksisterende, så de på den måde bliver vipperne også tættere.

Aminosyrer hjælper med at styrke og beskytte vipperne. Vippernes fleksibilitet og elasticitet fornyes og forbedres, så de ser fyldigere, tættere, sundere og ganske enkelt flottere ud.
Når vipperne når deres fulde potentiale, giver de et mere fyldigt, buet og glansfyldt indtryk. Det indeholder ikke parabener eller parfume. Produktet giver et synligt resultat allerede efter fire ugers brug. Fortsæt med at bruge Neulash for at bevare dine vippers udseende, når du har opnået det ønskede resultat.

Den maksimale effekt opnås efter 3 måneders daglig brug en gang om dagen. Herefter er det tilstrækkeligt at benytte Neulash 1-2 gange om ugen for at vedligeholde resultatet.

Viser 1 - 5 af 5
Marias Hudplejeklinik
0.00
Bagsværdvej 72 A
2800 Kongens Lyngby
Marias Hudplejeklinik ligger på Bagsværvej i Kgs. Lyngby og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger til ham og hende. Klinikken befinder sig i stille og naturskønne omgivelser tæt på Bagsværd sø og Sophienholm.
·

·
Lefertite
0.00
Byåsen 12
3250 Gilleleje
Klinik Lefertite, center for velvære, ejes af Rita Vistesen og er beliggende på Byåsen i Gilleleje og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger.
·

·
Klinik Kristel
0.00
Munke Mose Allé 2 C
5000 Odense
Klinik Kristel kosmetisk klinik er beliggende på Munke Mose Alle i Odense og her tilbydes professionelle behandlinger og vejledning indenfor kosmetisk skønhedspleje og velvære.
·

·
BodyGuide Velværehus
0.00
Torvet 1
5700 Svendborg
Velkommen til BodyGuide - Svenborgs førende Velværehus. BodyGuide er specialister inden for avanceret hudpleje, og tilbyder mange former for behandling og pleje til ham og hende.
·

·
Skincare
0.00
Hasseris Bymidte 7
9000 Aalborg
Klinik Skincare er beliggende på Hasseris Bymidte i Aalborg ved Madam Hair. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger indenfor skønhed og velvære.
·

·