Nouveau Contour

Nouveau Contour er en professionel udviklet metode og et af verdens førende mærker i forhold til tekniske innovationer og nyskabelse inden for permanent makeup. Maskiner er af den højeste kvalitet og er både digital og computerstyret, hvilket sikrer en nøjagtighed på brøkdele af en millimeter for at kunne levere de absolut bedste resultater. Farverne, der benyttes, er naturligvis EU-godkendte og 100% sikre at anvende. Farven vil forblive i huden I 2-5 år afhængigt af den individuelle hudtype og tilstand. Kun professionelle Linergister, der har Nouveau Contour diplom, er autoriseret til at udføre denne type behandling.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 2 af 2
Copenhagen Stylebar
0.00
Adelgade 106
1304 København K
Copenhagen Stylebar er beliggende på Adelgade i hjertet af København. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til ham og hende. Klinikken tilbyder ansigtsbehandlinger med produkter fra det professionelle hudplejemærke Nimue.
·

·
Nordsjællands kosmetologskole og NK hudplejecenter
0.00
Helsingørsgade 24F
3400 Hillerød
Nordsjællands kosmetologskole og NK hudplejecenter ligger placeret på Helsingørgade i Hillerød og har eksisteret i godt 16 år. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger og makeup.
·

·