pHformula

pHformula Innosearch Laboratorie er en spanskejet familievirksomhed, der gennem fire generationer har udviklet avancerede produkter til de kosmetiske, medicinske og farmaceutiske markeder. I dag er virksomheden drevet af farmaceut Fernando Bouffard Ph.d. Produkterne og behandlingerne tilbyder en unik kombination af farmaceutisk forskning og kosmetologisk grundviden.
Produktserien er tiltænkt som et hudvenligt ”skin resurfacing system”, hvilket betyder at du vil få umiddelbare resultater og samtidigt en langtidsvarende effekt. Hver behandling forbedrer huden, og efter noget tid vil din hud være synligt forbedret. Dette betyder at hvis du har begyndende eller fremskredne alderstegn, uren- eller akne hud eller hvis din hud har behov for et sundere udseende og trænger til at blive opfrisket med mere fylde, så er pHformula det rette valg.
pHformula er det første pharma-cosmeceutical produkt på markedet. Dette betyder at behandlingerne og produkterne med kosmetisk effekt, bygger på farmaceutisk forskning og udvikling. Teknologien bag, er baseret på regenerativ medicin; det vil sige processen hvor ødelagte celler erstattes af nye, eller huden stimuleres til at reparere sig selv ved såkaldt skin resurfacing. Ved hjælp af en kombination af frugtsyrer som fx alfa keto, alpha hydroxy, alfa beta og polyhydroxy, kan man genoprette hudens øverste lag epidermis/dermis og samtidigt via PH-DVC kompleks- et yderst avanceret leveringssystem, til transport af syrer, vitaminer, antioxidanter og anti-inflamatoriske ingredienser, få disse ingredienser skånsomt, sikkert og kontrolleret ned i huden.
Hjemmeplejeprodukterne er i kombination med et klinikbehandlingsforløb, den bedste måde at opnå gode resultater på kortest tid.

Viser 1 - 10 af 51
Face Up Skincare
0.00
Nygade 7, 1. sal
1164 København K
Hos Face Up Skincare er de specialiseret indenfor ansigtsbehandlinger og diamant hudslibninger, men du kan få lavet alt fra manicure, pedicure, vipper, bryn, Shellac, voks behandlinger og permanent hårfjerning.
·

·
Helle Kjær Wellness
0.00
Skindergade 43, 3. tv.
1159 København K
Helle Kjær Wellness er beliggende i Skindergade i hjertet af Købehavn og her har indehaver Helle Kjær skabt et univers med ro og forkælelse, der er tilpasset til den enkelte kundes behov og ønsker.
·

·
Pure & Simple
0.00
Ved Vesterport 9
1612 København V
Klinik Pure & Simple ligger Ved Vesterport i København og her præsenterer det professionelle team af behandlere fremtidens skønhedspleje.
·

·
Clinique De Prairie
0.00
Danasvej 4-6
1910 Frederiksberg
Clinique De Prairie er en speciale medicinsk klinik for hudpleje der ligger placeret 20 meter fra søerne på Danasvej i hjertet af Frederiksberg i rolige og hyggelige omgivelser.
·

·
Holistic Beauty
0.00
Ny Østergade 5, 2. sal
1101 København K
Holistic Beauty er en hudplejeklinik, der ligger placeret i hjertet af København kun 3 min. gang fra Kongens Nytorv. Her bliver der lagt vægt på avanceret hudpleje og luksuriøse spa behandlinger til både krop og sjæl.
·

·
Klinik Q Frederiksberg
0.00
H. C. Ørsteds Vej 20 st. tv.
1879 Frederiksberg
Klinik Q er en kosmetisk skønhedsklinik, der ligger på H. C. Ørsteds Vej på Frederiksberg. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til både mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Beauty Solution
0.00
Bredgade 49
1260 København K
Hos Beauty Solution tilbydes et bredt udvalg af professionelle og komfortable behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Naturlig Smuk
0.00
Frederiksberg Allé 49
1820 Frederiksberg C
Hos Klinik Naturlig Smuk fokuseres der på kroppens indre og ydre skønhed. Behandlingerne udføres kun i rene og økologiske kvalitetsprodukter, der både er godt for klienten og miljøet.
·

·
Lækker Frederiksberg
0.00
Smallegade 37
2000 Frederiksberg
Lækker består af to eksklusive skønhedssaloner på henholdsvis Frederiksberg og i Rødovre samt en webshop.
·

·
Shifis Skønhedspleje
0.00
Toftegårds Allé 17
2500 Valby
Shifis Skønhedspleje ligger på Toftegårds Alle i Valby. Skønhedsklinikken har ligget i hjertet af Valby siden januar 1998 og er således den ældste hudplejeklinik i Valby.
·

·