Phyris

Phyris skin care concept, er en moderne innovativ 3-fases hudplejeserie, der dækker dit behov for optimal hudpleje- 24 timer i døgnet. Produktseriens kendetegn er dens høje kvalitet.

Vi bevæger os rundt i løbet af dagen i forurening fra biler og miljø og dette giver en snavset overflade på huden, der sammen med de affaldsprodukter vi selv afstøder, hudfedt og døde hudceller, giver en ugennemtrængelig overflade. Hvis huden ikke renses, forhindrer vi vores cremer i at trænge ind i huden. Det er derfor vigtigt at pleje huden morgen og aften. Selvom du ikke bruger makeup, skal huden altid renses.

Fase 1: Rens
Phyris tilbyder fantastiske produkter til perfekt afrensning af huden. Rens, skin tonic, peeling, som er tilpasset til den enkeltes hudtype og behov. Kun hvis huden er perfekt afrenset kan den absorbere de efterfølgende produkter. Skin Tonic er en vigtig del af renseproceduren, skin tonic fjerner det kalk-slør der kommer på huden fra vandet vi bruger i renseprocessen. Derudover genopretter skin tonic pH-værdien i huden og forbereder den til de efterfølgende cremer og masker.

Fase 2: Aktivering
Er første step i din hudpleje efter renseprocessen. Fase 2 består af tre aktiverende produkter, Termasomi Gel, Ultrasomi Fluid og Sensisomi Balm, disse tre produkter øger hver især, effekten af din efterfølgende creme med ca. 30%.

Fase 3: Individuel hudpleje
Efter afrens og aktivering er huden nu klar til den individuelle pleje. Fase 3 indeholder alle 24-timers cremer, masker og ampuller. Phyris’ intelligente 3-fases plejeprogram er overlegent sammenlignet med traditionelle plejeprogrammer, fordi PHYRIS tilbyder det helt rigtige produkt til ethvert kosmetisk behov. Plejeprogrammet er så omfattende at du vil finde præcis det rigtige produkt til din hudtype.

Viser 1 - 8 af 8
Lady Beauty - Dermal Institute
0.00
Hvidovrevej 110
2650 Hvidovre
Lady Beauty har en bred viden og 10 års erfaring indenfor hudpleje, avanceret hudterapi og produktkendskab, og du finder nøje udvalgte produkter i klinikken.
·

·
Zoneklinikken
0.00
Hørbakken 13
2765 Smørum
Zoneklinikken er beliggende på Hørbakken i Smørum og drives og ejes af Annette Kjeldahl. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af velvære behandlinger til krop og sjæl.
·

·
Skønhedsboxen
0.00
Ringstedgade 46D
4000 Roskilde
Skønhedsboxen Nails and Beauty Lounge ligger på Ringstedgade i Roskilde og tilbyder alt indenfor skønhed og velvære til ham og hende. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte kunde
·

·
Skønheden Aphrodite
0.00
Bredegade 1
4200 Slagelse
Klinik Skønheden Aphrodite er beliggende på Bredegade i Slagelse og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Smuk-Hud
0.00
Kystvejen 171
8400 Ebeltoft
Klinik Smuk-Hud er beliggende på Kystvejen i Ebeltoft og tilbyder alt indenfor skønheds- og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Sund Livsstil
0.00
Rimsøvej 17
8586 Glesborg
Klinik Sund Livsstil er beliggende på Rimsøvej i Glesborg og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte kunde ud fra behov og ønsker.
·

·
Skønheds Eksperten
0.00
Silkeborgvej 231
8230 Åbyhøj
Klinik Skønheds Eksperten tilbyder første klasses behandlinger indenfor skønhed og velvære i hyggelige og behagelige omgivelser.
·

·
Vida
0.00
Færøgade 51
9000 Aalborg
Hos Klinik Vida ligger placeret på Færøgade i Aalborg, og her glider man ind i en verden af resultatskabende, selvforkælende og livsnydende behandlinger. Vida er spansk og betyder livet, og det er netop værdsættelse og forskønnelse af livet, der er i foku
·

·