Pigmentforandringer

Pigmentforandringer, solskadet hud og et lidt læderagtigt udseende kan behandles med IPL laser. Ved denne laserbehandling opsuges lyset af det brune pigment i pigmentpletterne. Når lyset opsuges, omdannes det til varme og cellerne, der indeholder de farvede substanser, destrueres indenfor en tusindedel af et sekund. Denne stråle af lys (energi) sætter ydermere gang i celledelingen, så ellers ’dovne’ celler får et skub, så nye og sundere celler kommer til syne. Der foretages normalt 1-3 behandlinger.
 Pigmentpletterne kan desværre komme igen. Husk derfor altid solfaktor.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 10 af 13
Cosmo Laser & Skønhedsklinik
0.00
Ny Vestergade 1, 1. sal
1471 København K
Cosmo Laser & Skønhedsklinik har 2 afdelinger, hvor den ene ligger i København City og den anden på Trianglen Østerbro. I klinikkerne arbejder de ud fra sikre og effektive teknikker, og med etisk og moralsk omtanke.
·

·
n'age
0.00
Kongens Nytorv 24
1050 København K
Klinik n’age er Danmarks første og mest erfarne klinik, og har siden etableringen på Kongens Nytorv i 2003 vokset sig større. I dag finder du klinik n’age både i Hellerup, Herning, Odense og Aarhus.
·

·
Inviocare
0.00
Palægade 4, 3. th.
1261 København K
Inviocare står for skønhed, der kommer indefra: Et ydre, der stråler af vitalitet, en krop der føles dynamisk og velfungerende. Hos Inviocare i Palægade i København, er fokus at styrke dit udseende ved hjælp af æstetiske behandlinger.
·

·
Hudlægens Kosmetiske Klinik
0.00
Egedal 3
2690 Karlslunde
Hudlægens Kosmetiske Klinik har fungeret som hudlægeklinik siden 2001 og er derudover specialister i kosmetiske behandlinger.
·

·
Beauty By M
0.00
Tidemandsvej 16A
4300 Holbæk
Klinik Beauty By M er en hyggelig skønhedssalon i Holbæk centrum. Klinikken drives og ejes af Maibritt Christensen som er uddannet make-up artist, stylist, negleteknikker og kosmetolog.
·

·
Muvik
0.00
Hellig Anders Park 14
4200 Slagelse
Klinik Muvik ligger i Hellig Anders Park i Slagelse og tilbyder alt indenfor skønhed. Klinikkens indehaver er sygeplejerske Margit Uhlyarik, og den lægelige supervisor og behandler er Dr. Vibeke Kassis.
·

·
Klinik Kristel
0.00
Munke Mose Allé 2 C
5000 Odense
Klinik Kristel kosmetisk klinik er beliggende på Munke Mose Alle i Odense og her tilbydes professionelle behandlinger og vejledning indenfor kosmetisk skønhedspleje og velvære.
·

·
Klinik Aagaards Hudpleje
0.00
Søndergade 1
8740 Brædstrup
Klinik Aagaards Hudpleje er beliggende på Søndergade i Brædstrup og tilbyder et udvalg af skønhedsbehandlinger for krop og sjæl.
·

·
Caroline Bjerring
0.00
Grønnegade 24
7100 Vejle
Klinik Caroline Bjerring vil du få en totaloplevelse af hudpleje, velvære og vejledning. Klinikken ligger placeret på Grønnegade i hjertet af Vejle og tilbyder et stort udvalg af behandlinger.
·

·
Klinik Karisma
0.00
Gødvad Bakke 4
8600 Silkeborg
Klinik Karisma er beliggende på Gl. Voldbyvej i Hammel og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger indenfor skønhed og velvære. Klinikken drives og ejes af Karen Esmat.
·

·