Pigmentpletter

Pigmentpletter, pigmentforandringer, skjoldet og misfarvet hud er et problem hos mange. Pigmentforandringer kan enten være overfladiske eller mere dybe og kroniske. I de fleste tilfælde skyldes det overdreven solbadning.
Kroniske pigmentforandringer kan være hormonelt eller arveligt betingede og kan skyldes p-piller, medicinbehandling, strålebehandling, sårheling eller graviditet. Der er ofte behov for regelmæssige behandlinger i en periode, ligesom du skal undgå direkte sol, for at opnå et godt resultat. En dags solbad uden beskyttelse kan ødelægge resultatet af måneders behandling. Det er også vigtigt, du kombinerer med tilpassede hjemmeprodukter, så resultatet bliver så optimalt som muligt.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 3 af 3
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
Klinik Enigma
0.00
Ulsøparken 6
2660 Brøndby Strand
Klinik Enigma ligger i Ulsøparken i Brøndby Strand og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til ham og hende. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte kunde ud fra en konsultation omkring ønsker og ikke mindst hudtype og hudtilstand.
·

·
Hudplejeakademiet
0.00
Kollerødvej 19
3450 Allerød
Hudplejeakademiet ligger i Allerød og tilbyder alt indenfor hud- og skønhedspleje til både mænd og kvinder. Alle behandlingerne er skræddersyet til den enkelte kunde hvor faglighed og kompetence kommer i første række.
·

·