Profhilo

Profhilo behandlingen er en af de ultimative behandlinger når det kommer til bekæmpelse af kreppet og løs hud. Denne teknik giver huden hjælp til at regenerere og booste sig selv så den holder sig ung og spændstig. Huden mister helt naturligt sin elasticitet og fasthed med alderen da produktionen af de kollagene fibre falder. Behandlingen er effektiv ved bekæmpelse af løs og kreppet hud i ansigtet og på halsen, men behandlingen er også effektiv til at bekæmpe kreppet hud ved armhulen, håndfladerne og hængehuden på overarmene. Mange passer godt på ansigtet men glemmer halsen, denne behandling er meget effektiv til at holde en pæn hals. Profhilo er en injektionsbehandling hvor man sprøjter stabiliseret hyaluronsyre ind i huden for at booste hudens naturlige foryngelsesproces. Det anbefales at man får to behandlinger på det ønskede område med fire ugers interval imellem hver behandling. For nogle kan en tredje behandling være nødvendig for at opnå det mest optimale resultat. Dette kan skyldes hudtype, soldyrkelse, livsstil eller hvor sent man kommer i gang med behandlingen. HUSK denne behandling kræver en konsultation og en betænkningstid på minimum 48 inden du kan få foretaget selve behandlingen, de fleste steder er konsultationen gratis.
Søg blandt landets kosmetiske klinikker og find en klinik i nærheden af dig.

Viser 1 - 3 af 3
Retouch Clinic
0.00
Hovedvagtsgade 6, 3. sal
1103 København K
Den eksklusive skønheds- og kosmetiske klinik er beliggende på 3. sal og tilbyder en bred palette af skønhedsbehandlinger med den nyeste teknologi.
·

·
Vita Nova Skincare
0.00
Ny Vestergade 3, 1 sal
6000 Kolding
Vita Nova Skincare er en kosmetisk speciallægeklinik beliggende i Kolding by.
·

·
CK Kosmetisk Klinik
0.00
Storegade 88, 2.sal
6100 Haderslev
CK Kosmetisk Klinik ligger i Haderslev og er en skønhed og velvære klinik til mænd og kvinder i alle aldre. Der tilbydes et bredt udvalg af professionelle behandlinger.
·

·