Saunagus

Saunagus er en aroma terapeutisk oplevelse, der giver fornyet energi, en smidig hud og ikke mindst renser kroppen for affaldsstoffer. Den høje temperatur i saunaen øger blodcirkulationen, når kroppen arbejder på højtryk for ikke at overophede. En tur i sauna øger blodgennemstrømningen lige så meget som en gåtur i rask gang. Gusmesteren kommer vand tilsat æteriske olier på de glohede sten i saunaen, og svinger dernæst håndklædet for at distribuere duftstoffer og varme i rummet. Begrebet ‘Saunagus’ stammer fra Sydtyskland, hvor man kalder det aromaterapi og ‘aufgus’. Ordet betyder ‘at hælde på ovnen’.

Viser 1 - 10 af 10
Amazing Space
0.00
Hovedvagtsgade 3
1103 København K
Ejer og skønhedsekspert Laura Bonné, byder indenfor i et holistisk univers af helt naturlige og økologiske produkter. Vi tilbyder forskønnende behandlinger og spa-behandlinger, der er sunde for både din krop og sjæl.
·

·
Arndal Spa
0.00
St. Kongensgade 21
1262 København K
Arndal Spa ligger i St. Kongensgade, lige i hjertet af København. Her bliver du modtaget af et team af kosmetologer og kropsbehandlere. Et specialuddannet team af spa-terapeuter byder velkommen til unikke tilpasset dine behov og ønsker.
·

·
Well-Come Spa By Amazing Space
0.00
Philip Heymanns Allé 17, 1. sal
2900 Hellerup
Well-Come Spa By Amazing Space er beliggende centeret Waterfront i Hellerup. Her træder man ind i en oase hvor duft, lyd, lys, følelse og smag harmoniserer med naturens elementer.
·

·
Skodsborg Kur og Spa
0.00
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Hos Kurhotel Skodsborg, tilbyder vi en bred vifte af skønheds- og velværebehandlinger i vores smukke, veldesignede Spa Beauty. Vores behandlinger bliver udført af faguddannet personale, og vi bruger nøje udvalgte skånsomme og effektive produkter.
·

·
Comwell Spa Korsør
0.00
Ørnumvej 6
4220 Korsør
Comwell Spa er beliggende i rolige og fredelige omgivelser i Korsør og her kan man nyde den smukke spahave med 2 store udendørs hottubs, natursauna og indendørs aquaspa.
·

·
FyzFit Spa & Wellness
0.00
Grusgyden 66
5450 Otterup
FyzFit Spa & Wellness ligger i Gudskov svømmehal i Otterup. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af forskønnende og velgørende behandlinger.
·

·
Hotel Vejlefjord Kur & Spa
0.00
Sanatorievej 26
7140 Stouby
Hotel Vejlefjord Kur & Spa er forbundet med vand. Det at kroppen er vægtløs, får muskler og organer til at slappe af. Et ophold på Hotel Vejlefjord, er en oplevelse for krop og sjæl.
·

·
Esbjerg Spa og Wellness
0.00
Gl. Vardevej 60
6700 Esbjerg
Klinik Esbjerg Wellness ligger placeret på Gl. Vardevej i Esbjerg, og byder på store wellness områder og et stort udvalg af lækre behandlinger på toppen af svømmestadium Danmark.
·

·
Skallerup Seaside Ressort
0.00
Nordre Klitvej 21
9800 Hjørring
Skallerup Seaside ressort tilbyder et bredt udvalg af skønheds- og velværebehandlinger. Et besøg i spa- og wellness afdelingen Romulus er som en rejse tilbage til det historiske Rom.
·

·
Hotel Kommandørgården
0.00
Havnebyvej 201
6792 Rømø
Hotel Kommandørgårdens beauty-afdeling tilbyder forkælelse til ham og hende. Klinikken tilbyder alt lige fra ansigtsbehandlinger til body polish.
·

·