Silkpeel

Silkpeel er en behandling til at forny og booste huden og kan behandle akne, pigmentpletter, grove porer, ujævn struktur og fine linier i ansigtet og omkring øjenomgivelserne og munden. Blidt føres et slibehovedet over huden, der sliber de døde hudceller væk. Samtidigt indsluser apparatet en serum, der er valgt efter hudens tilstand og behov. Silkpeel kombinerer både overflade behandling ved slibning og tilførelse af aktive vitaminer og masser af fugt til underhuden. Selve behandlingen føles som en kølig massage og prikker lidt i huden. Silkpeel kendes også som diamantslibning.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 10 af 22
Kosmetologskolen Cidesco
0.00
Nørre Søgade 49
1370 København K
Kosmetologskolen Cidesco er beliggende på Nørre Søgade i hjertet af København lige ved søerne. Kosmetologskolen Cidesco i Danmark startede i 1975 af Dansk Kosmetolog Forening.
·

·
Lady Beauty - Dermal Institute
0.00
Hvidovrevej 110
2650 Hvidovre
Lady Beauty har en bred viden og 10 års erfaring indenfor hudpleje, avanceret hudterapi og produktkendskab, og du finder nøje udvalgte produkter i klinikken.
·

·
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
Anne Q Skincare
0.00
Kamerunvej 2
2770 Kastrup
Klinik Anne Q Skincare er beliggende på Kamerunvej i Kastrup og tilbyder professionel spraytan og kosmetolog behandlinger, der skræddersyes og tilpasses til den enkelte ud fra individuelle behov og ønsker.
·

·
Naturklinikken
0.00
Kongevejen 18, 1.
2791 Dragør
Naturklinikken ligger placeret på Kongevejen i Dragør. Klinikken drives af alternativ kosmetolog Lene Fjelking der startede klinikken i Dragør i 2002.
·

·
Zoneklinikken
0.00
Hørbakken 13
2765 Smørum
Zoneklinikken er beliggende på Hørbakken i Smørum og drives og ejes af Annette Kjeldahl. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af velvære behandlinger til krop og sjæl.
·

·
Borup Beauty
0.00
Hovedgaden 56E
4140 Borup
Klinik Borup Beauty drives og ejes af Camille Hertz og er beliggende på Hovedgaden i Borup. Camille er Klinikkens ejer og har drevet klinikken siden 2012. Hun er uddannet kosmetolog, negletekniker & vippetekniker.
·

·
Skønheden Aphrodite
0.00
Bredegade 1
4200 Slagelse
Klinik Skønheden Aphrodite er beliggende på Bredegade i Slagelse og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Smuk-Hud
0.00
Kystvejen 171
8400 Ebeltoft
Klinik Smuk-Hud er beliggende på Kystvejen i Ebeltoft og tilbyder alt indenfor skønheds- og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Hudplejeklinikken i Ringe
0.00
Jernbanegade 6
5750 Ringe
Hudplejeklinikken Ringe ligger placeret i centrum af Ringe og her træder man ind i en afslappet og hyggelig atmosfære. Teamet består af indehaver Charlotte og tre andre behandlere, der alle er uddannede kosmetologer.
·

·