Smith & Cult

Det dekadente amerikanske negle brand Smith & Cult, skiller sig ud med sine store flakoner og skulpturelle metal-låg, men hvor indholdet stadig er grønt, uden skadelige ingredienser. For virksomheden er det altafgørende at være fysiologisk og miljømæssigt ansvarlige, uden at være kedelige.

Dinah Mohajer, der er medstifter og kreativ direktør hos Smith & Cult, har designet farverne inspireret af hendes egen skønhedsafhængighed og personlige oplevelser. De er alle et kapitel for sig, med navne som; Gay Ponies Dancing in the Snow og The Queen is Dead, som eksempel på nogle af de skøre navne-påfund. Smith & Cult’s lakker, leverer både fejlfri og glat dækkeevne, shine og er derudover sammensat med den eksklusive 8-fri formel, som bl.a. er uden ingredienser som; dibutyl, phthalater, toluene, formaldehyd, formaldehyd resin og kamfer.

Viser 1 - 1 af 1
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·