Spa ophold

Tag på et spa ophold i Danmark. Forestil dig at du sammen med fx din veninde eller din mand er taget på besøg på et af landets spa hoteller. I har bestilt et værelse fra lørdag til søndag og skal intet andet end at slappe af, hygge jer og spise dejlig. Når I ankommer skal I have en af de skønne, velduftende, sansestimulerende behandlinger. En kropsmassage til din trætte, ømme krop, som starter med en scrub og et urte karbad eller en ansigtsbehandling med ansigtsmassage der fjerner alle dine spændinger I ansigtsmuskulaturen og lader dit ansigt fremstå med ro og glødende udstråling. Om natten sover I uforstyrret i hotellets behagelige senge. Næste dag går I ned i trænings- og badeområdet. I nyder jacuzziens masserende bobbler på din krop og renser ud i den varme sauna. En timeout fra hverdagens stradbasser. Det kaldes velvære!

Viser 1 - 8 af 8
Skodsborg Kur og Spa
0.00
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Hos Kurhotel Skodsborg, tilbyder vi en bred vifte af skønheds- og velværebehandlinger i vores smukke, veldesignede Spa Beauty. Vores behandlinger bliver udført af faguddannet personale, og vi bruger nøje udvalgte skånsomme og effektive produkter.
·

·
Comwell Spa Korsør
0.00
Ørnumvej 6
4220 Korsør
Comwell Spa er beliggende i rolige og fredelige omgivelser i Korsør og her kan man nyde den smukke spahave med 2 store udendørs hottubs, natursauna og indendørs aquaspa.
·

·
Bandholm Hotel Wellness
0.00
Havnegade 37
4941 Bandholm
Bandholm Hotel Wellness tilbyder afslappende spa- og massagebehandlinger til mænd og kvinder. Klinikken er beliggende på Havnegade i Bandholm.
·

·
Hotel Vejlefjord Kur & Spa
0.00
Sanatorievej 26
7140 Stouby
Hotel Vejlefjord Kur & Spa er forbundet med vand. Det at kroppen er vægtløs, får muskler og organer til at slappe af. Et ophold på Hotel Vejlefjord, er en oplevelse for krop og sjæl.
·

·
Sig Wellness
0.00
Lykkebjergvej 40
6800 Varde
Klinik Sig Wellness ligger på Lykkebjergvej i Varde, og ejes af Marianne Nielsen. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger og wellness pakker.
·

·
Skallerup Seaside Ressort
0.00
Nordre Klitvej 21
9800 Hjørring
Skallerup Seaside ressort tilbyder et bredt udvalg af skønheds- og velværebehandlinger. Et besøg i spa- og wellness afdelingen Romulus er som en rejse tilbage til det historiske Rom.
·

·
Hotel Kommandørgården
0.00
Havnebyvej 201
6792 Rømø
Hotel Kommandørgårdens beauty-afdeling tilbyder forkælelse til ham og hende. Klinikken tilbyder alt lige fra ansigtsbehandlinger til body polish.
·

·
Sydthy Kurbad
0.00
Idrætsvej 5
7760 Hurup Thy
Sydthy Kurbad er beliggende på Idrætsvej i Hurup Thy og byder på 800 kvm velvære. klinikkens professionelle behandlere står klar til at tilbyde dig en række behandlinger.
·

·