Suki

Suki skin care, er et amerikansk hudplejemærke. Hudplejeserien er eksklusiv, ren, holistisk, effektiv og samtidigt en blid og af højeste kvalitet.
Produkterne er alle baseret på førsteklasses rene og økologiske råvarer og udviklet ved brug af nyeste avanceret teknologi inden for naturlige cosmeceutical ingredienser. De nøje udvalgte planter og urter er dyrket og behandlet, således at den største effekt og det bedste resultat på huden sikres. Hver eneste ingrediens har en særlig effekt og er tilført i så store mængder, at man straks mærker en forskel på sin hud. I tests efter blot 4 ugers brug reduceres problemhud hos 87% af brugerne ved brug af balancing serien, og rynker reduceres hos 92% af brugerne ved brug af anti-age serien.

Antioxidanter og aktive stoffer
Produkterne er meget effektfulde og dybdegående, men samtidigt skånsomme, hvilket gør dem perfekte til alle hudtyper. Den avancerede udvindingsproces af de aktive ingredienser sikrer den høje koncentration af aktive stoffer, hvilket giver en synlig forskel på huden. Produkterne indeholder ingen syntetiske konserveringsmidler, syntetiske farve- eller parfumestoffer. Suki opfylder endvidere kravene til gængse økologiske kosmetikcertificeringer, da Suki skin care bl.a. er helt uden syntetiske konserveringsstoffer som fx parabener, phenoxyethanol, sodium hydroxymethylglycinate m.m. Suki benytter desuden beholdere af genbrugsglas, så der ikke lækkes giftstoffer fra bløde plasticbeholdere til det økologiske indhold. Glasbeholderne sikrer at urternes aktive egenskaber bevares bedre.

Viser 1 - 2 af 2
Greenhouse København
0.00
Vester Voldgade 8, 3. tv.
1552 København K
Klinik Greenhouse åbnede i år 2016 og er beliggende på Vester Voldgade i hjertet af København og tilbyder et bredt udvalg af skønheds- og velvære behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Greenhouse Århus
0.00
Banegårdspladsen 10, 1. sal
8000 Århus C
Klinik Greenhouse åbnede i 1996 og er beliggende på Banegårdspladsen i Århus og tilbyder et bredt udvalg af skønheds- og velvære behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·