Tei System

TEI systemet er en varmebehandling, der er muskelafslappende og har en smertelindrende effekt.
Behandlingen opererer med flere varmeniveauer op til 45 grader, hvilket øger fedtforbrænding og kredsløb og giver et vægttab, reducerer cellulite-problemer og giver en markant bedre optagelse af ilt og næringsstoffer til muskler og celler. Varmen, der går flere centimeter ind i bindevævet, blødgører musklerne og gør behandlingen med elektrostimulation langt mere behagelig.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 10 af 29
Differenz
0.00
Frederiksberg Alle 44
1820 Frederiksberg C
Klinik Skin Differenz ligger på den smukke Frederiksberg Allé på Frederiksberg. Indehaver Tina Jensen er en af de kosmetologer, der har været længst i branchen.
·

·
Clinique Belnature
0.00
Frederikkevej 12
2900 Hellerup
Marianne Giske er kvinden bag Clinique Belnatur og har siden 2006. Klinikken tilbyder behandlinger fra top til tå. Når du bliver behandlet, er det med smil, personlig forkælelse og god tid.
·

·
Soft Skin
0.00
Dyssevænget 36B
2700 Brønshøj
Klinik Soft Skin er beliggende på Dyssevænget i Brønshøj, og her træder man ind i en hyggeligt indrettet skønhedsklinik, som tilbyder en bredt vifte af skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Art of wellness
0.00
Klampenborgvej 248, 1. mf.
2800 Lyngby
Art of wellness er en klinik, der skaber resultater for dig, og med klinikkens innovative tilgang til nye behandlinger, er du garanteret den helt rigtige behandling til dine behov.
·

·
Klinik Slank og Sund Nordsjælland
0.00
Kongevejen 78
3450 Allerød
Klinik Slank og Sund Nordsjælland er beliggende på Kongevejen i Allerød. Her tilbydes et bredt udvalg af skønheds- og velvære behandlinger.
·

·
Klinik Skjelmose
0.00
Frederiksborgvej 66
3650 Ølstykke
Klinik Skjelmose er beliggende på Frederiksborgvej i Ølstykke og tilbyder et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger til ham og hende.
·

·
Lyngens Akupunktur Klinik
0.00
Rosendalsvej 11
4600 Køge
Lyngens Akupunktur Klinik ejes og drives af Bo Stentoft Jensen. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger indenfor velvære til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Livs-Appetit
0.00
Hovvej 81A
3060 Espergærde
Klinik Center for Velvære drives og ejes af Evah Izabella Beierholm og er beliggende i Espergærde. Klinikken tilbyder Beauty Angel lys og Tei-System behandlinger.
·

·
Akupunkturklinikken Køge

0.00
Skovmærkevej 3
600 Køge
Akupunkturklinikken Køge drives af ægteparret Susanne Andersen og Henrik Andersen, der er registreret alternative behandlere og akupunktører og har mange års erfaring i branchen.
·

·
Creme de la Creme
0.00
Stengade 54
3000 Helsingør
Creme de la Creme åbnede butikken på Stengade 'gågaden' i Helsingør i 2005. På klinikken finder man stort set alle produkter inden for hudpleje, kosmetik og dufte.
·

·