UltraLipo

En Ultralipo behandling er løsningen hvis du er normalvægtig, men har fedtansamlinger, som du ikke kan slippe af med. Dette gælder specielt fedtansamlinger, der giver anledning til cellulite. Behandling med Ultralipo systemet, er en af de mest avancerede og komplette ultralydssystemer indenfor området kavitation. Kavitation er navnet på en helt specifik teknologi, hvor man via en lav frekvens ultralyd danner mikro bobler omkring de enkelte fedtceller. Når antallet af mikrobobler omkring den enkelte fedtcelle er tilstrækkelig, implodere disse og bryder fedtcelle membranen hvorefter fedtsyren frigives, og den enkelte fedtcelle destrueres.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 10 af 20
DermaBelle Skincare
0.00
H.C. Ørstedsvej 53
1879 Frederiksberg C
DermaBelle Skincare & Spa er beliggende på H.C. Ørstedsvej på Frederiksberg. Klinikken tilbyder personlig, kompetent behandling og skønne oplevelser i elegante omgivelser.
·

·
Klinik BodyImage
0.00
Viborggade 4
2100 København Ø
Hos Klinik BodyImage, beliggende i hyggelige Viborggade på Østerbro, tilbyder vi de nyeste behandlinger indenfor ansigts- og kropspleje. Henriette Knudsen søger hele tiden de bedste behandlinger og produkter, for at give dig de bedste muligheder.
·

·
Lady Beauty - Dermal Institute
0.00
Hvidovrevej 110
2650 Hvidovre
Lady Beauty har en bred viden og 10 års erfaring indenfor hudpleje, avanceret hudterapi og produktkendskab, og du finder nøje udvalgte produkter i klinikken.
·

·
Art of wellness
0.00
Klampenborgvej 248, 1. mf.
2800 Lyngby
Art of wellness er en klinik, der skaber resultater for dig, og med klinikkens innovative tilgang til nye behandlinger, er du garanteret den helt rigtige behandling til dine behov.
·

·
Antiagingcenter
0.00
Bymidten 35D, 1. sal
3500 Værløse
Antiagingcenter tilbyder effektive slanke- og antiaging behandlinger i Værløse. Et af nøgleordene i Antiagingcenter er at alle personer er forskellige og alle har forskellige mål og forventninger til sin krop.
·

·
Klinik Slank og Sund Nordsjælland
0.00
Kongevejen 78
3450 Allerød
Klinik Slank og Sund Nordsjælland er beliggende på Kongevejen i Allerød. Her tilbydes et bredt udvalg af skønheds- og velvære behandlinger.
·

·
Lyngens Akupunktur Klinik
0.00
Rosendalsvej 11
4600 Køge
Lyngens Akupunktur Klinik ejes og drives af Bo Stentoft Jensen. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger indenfor velvære til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Multi-Care
0.00
Bøgenakkevej 4, Terslev
4690 Haslev
Klinik Multi-Care energi og velvære ejes og drives af Ole Skov Vestbjerg. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger herunder Tei System, som er godt for dig som gerne vil gå ned i vægt, lindring af smerter samt udbedring af cellulite.
·

·
Klinik for Velvære
0.00
Skibhusvej 47
5000 Odense
Klinik for Velvære ejes af Elina Gyldenvang og er beliggende på Skinhusvej i Odense. Elina har mange års erfaring med wellnessterapi og er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og fysiurgisk massør.
·

·
Sund Livsstil
0.00
Rimsøvej 17
8586 Glesborg
Klinik Sund Livsstil er beliggende på Rimsøvej i Glesborg og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte kunde ud fra behov og ønsker.
·

·