Ultratone

Ultratone er en behandling, hvor der anvendes ultralyd og elektronisk biostimulation til at stimulere og genopbygge muskler og væv med målrettede impulser. Ultralyden hjælper til at løsne områder med fedt, fjerner appelsinhud og strækmærker, genopbygger kollagen og elastin, så vævet bliver fast igen, mens den elektroniske biostimulation styrketræner og opstrammer musklerne optimalt, så forbrændingen af fedt i de behandlede områder bliver optimalt og resulterer i en slank og fast krop. Med Ultratones specielle ultralyd kickstarter cellefornyelsen, behandlingen følges op med biostimulation af de underliggende muskler, så det bristede væv nu igen får tilført næring med den forbedrede blodtilførsel. Biostimulationen foregår ved, at der anbringes selvklæbende pads på huden, og en blid elektronisk strøm sammensat af forskellige frekvenser og impulser overføres gennem padsene til problemområderne. Bindevævet, blodsystemet, områder med fedt og lymfesystemet påvirkes, styrkes og forbedres, og behandlingerne er fuldstændig smertefri.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 10 af 20
Norush
0.00
Tycho Brahes Allé 2
2300 København S
Norush Professionel Skønhedsklinik ejes og drives af Sandie Smorawski. Sandie er uddannet kosmetiker og negleteknikker og har mange års erfaring i skønhedsbranchen.
·

·
Beauty House Frederiksberg
0.00
Peter Bangs Vej 39
2000 Frederiksberg
Midt på Frederiksberg ligger Beauty House, som er en lille, hyggelig og rolig oase langt væk fra hverdagens stress og jag. Fra det øjeblik du træder ind i Beauty House beroliges sanserne straks, så du kan slappe af og nyde forkælende behandlinger.
·

·
Beyond SkinCare
0.00
Ordrupvej 61E
2920 Charlottenlund
Beyond Skincare er en eksklusiv skønhedsklinik beliggende på Ordrupvej i Charlottenlund. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Klinik LifeCare
0.00
Jernbanevej 3A, st. th.
2800 Kongens Lyngby
Klinik LifeCare finder du i Lyngby. Klinikken og det professionelle team har mange års erfaring og er specialiseret indenfor alternative behandlinger.
·

·
Solva Face & Body
0.00
Stationsporten 7
2620 Albertslund
Klinik Solva Face & Body i Albertslund  tilbydes en bred vifte af velvære og skønhedsbehandlinger. Klinikken har specialiseret sig i kosmetisk- og velvære behandlinger.
·

·
Antiagingcenter
0.00
Bymidten 35D, 1. sal
3500 Værløse
Antiagingcenter tilbyder effektive slanke- og antiaging behandlinger i Værløse. Et af nøgleordene i Antiagingcenter er at alle personer er forskellige og alle har forskellige mål og forventninger til sin krop.
·

·
Clever Skincare
0.00
Hørsholm Hovedgade 26, 2. sal
2970 Hørsholm
Clever Skincare er en skønhedsklinik for hudbehandling beliggende i Hørsholm. Den professionelle kosmetolog/skønhedsklinik er placeret i rolige omgivelser med fokus på kvalitet og resultat.
·

·
Alltone Klinik
0.00
Vestergade 18D
4600 Køge
Alltone Klinik er en klinik, der tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til ham og hende, herunder massage, figurformning, ansigtsbehandlinger og vægttab.
·

·
Skønhedsklinikken Birgitte Danefeldt
0.00
Østergade 20
3600 Frederikssund
Skønhedsklinikken Birgitte Danefeldt er beliggende i Frederikssund og tilbyder alt indenfor skønhed og velvære for krop og sjæl. Klinikken lægger vægt på professionel og individuel kundepleje og hyggelig atmosfære i flotte lokaler.
·

·
Faxe Akupunktur og Massage
0.00
Tågerupvej 13
4682 Tureby
Faxe Akupunktur og Massage drives af Suzie-Ann Schulze, der er uddannet akupunktør, muskelterapeut, massør samt zone- og stress-terapeu.
·

·