Universal Contour Wrap

Universal Contour Wrap er en naturlig udrensende og slankende wrap, der detoxer ophobede affaldsstoffer, strammer op og udglatter huden. Behandlingen består i at wrappe hele kroppen med specielle bandager, der er mættet med en unik mineralrig lerblanding. Den specielle formulering af hovedingredienserne, gør at wrappen hjælper til at opstramme, tone og forme. De samme ingredienser hjælper til at give din hud en sund og glat overflade, ved at fugte og pleje dybt nede, reducerer appelsinhud, og former din krop.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

Viser 1 - 4 af 4
Klinik BodyImage
0.00
Viborggade 4
2100 København Ø
Hos Klinik BodyImage, beliggende i hyggelige Viborggade på Østerbro, tilbyder vi de nyeste behandlinger indenfor ansigts- og kropspleje. Henriette Knudsen søger hele tiden de bedste behandlinger og produkter, for at give dig de bedste muligheder.
·

·
Art of wellness
0.00
Klampenborgvej 248, 1. mf.
2800 Lyngby
Art of wellness er en klinik, der skaber resultater for dig, og med klinikkens innovative tilgang til nye behandlinger, er du garanteret den helt rigtige behandling til dine behov.
·

·
Clinique Unique
0.00
Kattesund 12A, st. th.
8700 Horsens
Clinique Unique tilbyder ren velvære fra top til tå til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikken er beliggende på Kattesund i Horsens og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger.
·

·
Lilja's Hudpleje
0.00
Østerbrogade 144, th.
9400 Nørresundby
Klinik Lilja's Hudpleje flyttede i august 2016 til nye lokaler på Østerbrogade i Nørresundby. Der er tale om en moderne klinik i rolige omgivelser med de nyeste og mest kompetente behandlinger.
·

·