Uslu Airlines Nails

Luksus negle-brandet Uslu Airlines, er grundlagt i New York i 2003 og benytter den seneste teknologi i udviklingen af deres produkter. Sortimentet vokser hver eneste dag og du kan altid finde en farve der matcher dit humør og din personlighed.

Neglelakkerne tørrer hurtigt og er ekstremt holdbar. Neglelakkernes dobbelt-pensel, gør det lettere og hurtigere at påføre neglelakken. Uslu airlines produkternes kvalitet og standard er høj, og der stilles store krav til at de benyttede ingredienser er miljøvenlige og uden skadelig indvirkning på kroppen. Derfor er alle neglelakkerne 5-fri, hvilket betyder der ikke anvendes skadelige giftstoffer såsom; phthalater, formaldehyd, toluene, kamfer eller formaldehyd resin.

Uslu airlines tilbyder ikke kun en lak-linje, men har også udviklet et udvalg af luksus-lakker, der er designet i samarbejde med den tyske modedesigner Bernhard Willhelm, der har base i Paris. Tilgangen er kreativ, med stilede farver og er i et eksklusivt og råt flaskedesign. Derudover har de designet USL by uslu airlines. USL by uslu airlines lakkerne, er mindre og mere slank i designet og er til dem, der er på farten og som ønsker et opdateret og frisk look.

Uanset hvilken linje du vælger, er kvaliteten og pigmenteringen i Uslu Airlines neglelak i top.

Beklager, der var ingen varer, der matchede dine kriterier.