Vippebuk

Vippebuk – også kaldes Lash Lift – giver et flot naturligt look, hvor dine naturlige vipper vil synes længere og mere voluminøse. Ved et permanent vippebuk løftes og bukkes vipperne skånsomt og giver et look, der holder op til 4-8 uger. I modsætning til almindeligt vippebuk, der kan give krøllede og ødelagte vipper, så er permanent vippebuk en helt ny teknologi, hvor vipperne bukkes på en betydeligt mere skånsom måde.
Herunder kan du se de klinikker, der tilbyder denne type behandling.

 

Viser 1 - 10 af 13
Klinik Q Frederiksberg
0.00
H. C. Ørsteds Vej 20 st. tv.
1879 Frederiksberg
Klinik Q er en kosmetisk skønhedsklinik, der ligger på H. C. Ørsteds Vej på Frederiksberg. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til både mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Klinik 1. Class Brønshøj
0.00
Boeslundvej 91
2700 Brønshøj
Klinik 1. Class er beliggende på Boeslundevej i Brøndshøj og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikken består af et team af kosmetikere, kosmetologer, negleteknikkere, spraytan behandlere, vippeteknikere, mikropigmentister
·

·
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
Klinik Q Charlottenlund
0.00
Jægersborg Alle 31A
2920 Charlottenlund
Klinik Q er en kosmetisk skønhedsklinik, der ligger på Jægersborg Alle i Charlottenlund. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til både mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Clinique Colette Charlottenlund
0.00
Ordrupvej 50
2920 Charlottelund
Clinique Colette ligger på Ordrupvej i Charlottenlund. Klinikken er drevet af et veluddannet og professionelt team, der går op i kvalitet, omhyggeligt håndværk, tillid og nærvær.
·

·
Advanced Beauty
0.00
Virum Torv 1, st. tv.
2830 Virum
Klinik Advanced Beauty ligger placeret på Virum Torv i Virum og de tilbyder et bredt udvalg af behandlinger for mænd, kvinder og teenagere. Ansigtsbehandlingerne udføres alle i Dermalogica.
·

·
Klinik Venus
0.00
Knøsen 1
2670 Greve
Klinik Venus ejes og drives af Joumana Hassan, som er uddannet kosmetolog. Klinik Venus er placeret i Joumanas eget hjem i rolige omgivelser i Greve.
·

·
Klinik Rosenvold
0.00
Ringstedgade 31B
4000 Roskilde
Klinik Rosenvold ligger på Ringstedgade i Roskilde og åbnede i 2013. Klinikken ejes af Mette Rosenvold Kehler, som er uddannet kosmetolog fra Cidesco Kosmetologskole i 2004.
·

·
Carpe Diem
0.00
Ramsherred 17
4700 Næstved
Klinik Carpe Diem er en hudpleje og velvære klinik for ham og hende i alle aldre. Klinikken er hele 200 kvm og ligger placeret på Ramsherred i centrum af Næstved.
·

·
Din Kosmetolog og Næstved Fodklinik
0.00
Vinhusgade 3
4700 Næstved
DIn Kosmetolog & Næstved Fodklinik ligger i Vinhusgade i Næstved, og byder indenfor i lyse og venlige lokaler. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af velvære behandlinger.
·

·