Vita Liberata

Alyson Hogg etablerede Vita Liberata i 2003, og siden da har hun hele tiden været inspirationen og kvinden bag successen Vita Liberatas stigende salg af selvbrunerprodukter. Dette kunne hun selvfølgelig ikke have gjort uden at produktet i sig selv var unikt og uden tilfredse kunder.

Vita Liberata findes i flere og flere lande, på grund af sine gode og effektive produkter. Vita Liberata forhandles nu i Europa, USA og Skandinavien. I Danmark kom lanceringen i februar 2010, og allerede i april 2011 vandt Vita Liberata en Danish Beauty Award, som årets serie. Gennem sin udvikling og forbedring af selvbruner produkterne, har Alyson fået megen respekt fra branchen, og ikke mindst for at hun har hævet selvbrunere til et højere kvalitetsniveau end tidligere.

Selvbruner produkter som sælges på markedet i dag, kan give en ubehagelig lugt eller en ujævn og forkert orange farve. Vita Liberata’s ønske er at forbedre disse negative effekter og kan derfor præsentere en serie, som adskiller sig fra andre selvbrunere. Produkterne er behagelige at fordele på huden og samtidigt giver de dig en naturlig brun og jævn kulør, der er fugtbevarende.

Produkterne er fri for parabener, parfume og udtørrende alkohol. Produkterne indeholder kvalitets-ingredienser og skønne ekstrakter, som er hentet fra melon, grape, granatæble og silke-proteiner, der nærer og fugter huden og giver en smuk og gyldenbrun farve. Den aktive bruningsingrediens DHA i Vita Liberata gør, at hudens naturlige farvetone bliver aktiveret, og giver en individuel farvenuance.

Viser 1 - 10 af 24
Lokation
Lokationer: Byer A-Å
meremindre
Anbefalinger
Brand // Mærke
meremindre
Flere muligheder
Åbningstider
Elias Zinati - Face & Body
0.00
Østergade 26C, 2. sal
1100 København K
Elias Zinati er uddannet kosmetiker og wellness-massør, og udføret mange forskellige former for kosmetik-behandlinger, og specialet er blandt andet hud, akne, rosacea og antiage.
·

·
Visage Hudplejeklinik Frederiksberg
0.00
Frederiksberg Allé 35
1820 Frederiksberg C
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Klinikken er beliggende på stemningsfyldte Frederiksberg Allé, som danner den perfekte ramme om Visage klinikken i hovedstaden.
·

·
Bryde Simonsen Hvidovre
0.00
Hvidovrevej 88A
2610 Rødovre
Bryde Simonsen Professionel hud og kropspleje ligger ved Hvidovre station. Alle behandlinger som klinikken tilbyder, er skræddersyet til den enkelte klient.
·

·
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
Klinik Beauté
0.00
Stengade 53B
3000 Helsingør
Klinik Beauté præsenterer en skøn oase af forskellige behandlinger i en rar og meget jordnær atmosfære. Der tilbydes skønhedsbehandlinger for både kvinder og mænd.
·

·
Roskilde Skønhedsklinik
0.00
Skomagergade 26, 1. tv.
4000 Roskilde
Roskilde Skønhedsklinik ligger i hjertet af Roskilde på Skomagergade, kun et stenkast fra Roskilde Domkirke i den hyggelige gågade.
·

·
Welcome Wellness
0.00
Algade 6
4000 Roskilde
Jenny byder velkommen på sin klinik i Roskilde. Jenny Jørgensen er i 1998 uddannet kosmetolog og blev i 1999 uddannet makeup artist. Jenny har undervist i fagene i både København og Spanien og har derfor en bred viden og mange års erfaring.
·

·
Visage Hudplejeklinik Odense
0.00
Kongensgade 69C
5000 Odense
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Klinikken ligger på Kongensgade i Odense og uanset om det er hudpleje, makeup eller kropsbehandlinger man ønsker, er klinikkens behandlere klar til at give en god oplevelse fra sta
·

·
Visage Hudplejeklinik Kolding
0.00
A.L. Passagen 15
6000 Kolding
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Det er klinikkens passion at sørge for at man føler sig taget hånd om og i centrum, fra det øjeblik man træder ind af døren. Klinikken befinder sig i den hyggelige AL Passagen i to
·

·
Klinik Lindberg
0.00
Seminarievej 12B
6760 Ribe​​
Klinik Lindberg er beliggende på Seminarievej i Ribe og ejes af Dorrit L. Thomassen. Dorrit er uddannet kosmetolog og tilbyder et bredt udvalg af skræddersyede behandlinger til både mænd og kvinder.
·

·