Voksning af ryg

Voksning af ryggen er en populær behandling hos mænd, som har uønsket hårvækst på ryggen. Alle hårsække rykkes op med roden og huden efterlades velplejet og føles helt glat.

Viser 1 - 7 af 7
Klinik Mijo
0.00
Nansensgade 37
1366 København K
Klinik MiJo er beliggende i centrum af København. Her har du mulighed for at opleve ren velvære, og nyde kvalitetstiden og behandlingen i fred og ro.
·

·
Arndal Spa
0.00
St. Kongensgade 21
1262 København K
Arndal Spa ligger i St. Kongensgade, lige i hjertet af København. Her bliver du modtaget af et team af kosmetologer og kropsbehandlere. Et specialuddannet team af spa-terapeuter byder velkommen til unikke tilpasset dine behov og ønsker.
·

·
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
Klinik B
0.00
Østergade 11C, st.
4700 Næstved
Klinik B i Næstved åbnede i 2006 og tilbyder et bredt udvalg af professionelle skønheds- og velvære behandlinger.
·

·
Sundhed Syd
0.00
Grundtvigs Allé 170, 1. th.
6400 Sønderborg
Klinik Sundhed Syd tilbyder skønheds- og velvære behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre. Alle behandlinger og produkter er nøje udvalgt ud fra følgende kriterier – Resultat og Filosofi.
·

·
Klinik Lindberg
0.00
Seminarievej 12B
6760 Ribe​​
Klinik Lindberg er beliggende på Seminarievej i Ribe og ejes af Dorrit L. Thomassen. Dorrit er uddannet kosmetolog og tilbyder et bredt udvalg af skræddersyede behandlinger til både mænd og kvinder.
·

·
Kosmetolog Ina van Herpen
0.00
Farupvej 10 G
6760 Ribe
Kosmetolog Ina van Herpen er en skønhedsklinik beliggende på Farupvej i Ribe, der ejes af Ina. Ina er uddannet lægeeksamineret kosmetolog med speciale i hudens opbygning og pleje.
·

·