Youngblood

Youngblood mineral makeup tilbyder et bredt udvalg af 100% rene mineraler, der vil gøre at din hud vil føles lækker og se strålende ud. Youngblood er førstevalget når det kommer til kvalitets mineral makeup. En unik forarbejdningsproces af mineralerne, gør det muligt at fremstille luksusprodukter, der er helt uden talk, fyldstoffer, kunstige farvestoffer, nano-partikler og duftstoffer, der kan irriter.

Deres udvalg af makeup såsom; mineral-pudder, foundations, rouge og øjenskygger, tilstopper ikke porerne eller giver uren hud. De indeholder desuden solfiltre, til beskyttelse mod solens skadelige stråler. Produkterne er utrolig nemme at bruge og er langtidsholdbare. Uanset hvor aktiv din livsstil er, kan produkterne modstå varme, fugt og sved, Så lige meget om du er på kontoret eller i fitnesscenteret, er makeuppen ligeså god til at yde som du er.

Youngblood er perfekt til alle aldre og alle hudtyper, selv til kvinder med sensitiv eller problemhud. Produkterne tilbyder et bredt udvalg af nuancer, der passer enhver hudtone. Uanset hudtilstand kan du med den let-dækkende og naturlige evne give indtrykket af, en klar og sund hud uden farveforskelle. Makeuppen påføres nemt og hurtigt.

Viser 1 - 10 af 24
Lokation
Lokationer: Byer A-Å
meremindre
Anbefalinger
Brand // Mærke
meremindre
Flere muligheder
Åbningstider
Dermalounge Østerbro
0.00
Nordre Frihavnsgade 73
2100 København Ø
Klinik Dermalounge er beliggende på Nordre Frihavnsgade på Østerbro og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger.
·

·
Beauty Boxen
0.00
Amagerbrogade 7
2300 København S
Beauty Boxen er en skønhedsklinik, som ligger placeret på Amagerbrogade i København S. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skræddersyede behandlinger til mænd og kvinder.
·

·
GO Beauty – klinik i Hellerup
0.00
Strandvejen 201
2900 Hellerup
GO Beauty – klinik i Hellerup er et eksklusivt skønhedsunivers i behagelige og lyse lokaler, hvor du kan få glæde af de mange forskønnende behandlinger - fra top til tå. Atmosfæren i klinikken er skøn og afslappende og der spilles på alle sanser.
·

·
La Parfumerie
0.00
Hovedgaden 28
2970 Hørsholm
Klinik La Parfumerie tilbyder lækker hudpleje og skønne behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikken ligger placeret på Hovedgaden i hjertet af Hørsholm.
·

·
Creme de la Creme
0.00
Stengade 54
3000 Helsingør
Creme de la Creme åbnede butikken på Stengade 'gågaden' i Helsingør i 2005. På klinikken finder man stort set alle produkter inden for hudpleje, kosmetik og dufte.
·

·
Hudplejeakademiet
0.00
Kollerødvej 19
3450 Allerød
Hudplejeakademiet ligger i Allerød og tilbyder alt indenfor hud- og skønhedspleje til både mænd og kvinder. Alle behandlingerne er skræddersyet til den enkelte kunde hvor faglighed og kompetence kommer i første række.
·

·
Nexø Hud- og Fodplejeklinik
0.00
Havnegade 42
3730 Nexø
Nexø Hud- og Fodplejeklinik ligger placeret på Havnegade i Nexø og ejes af Helle Kowsky, der blev uddannet kosmetolog og fodplejer i 1996.
·

·
Your Wellness
0.00
Nørregade 40
4600 Køge
Klinik Your Wellness har eksisteret i 12 år, er drevet af Solveig og ligger placeret i hjertet af Køge. Klinikken er en lille hyggelig oase der oser af ro, og hvor kunden altid er i centrum – mænd og kvinder i alle aldre er velkomne.
·

·
Joelles Beauty
0.00
30 Adelgade
4720 Præstø
Joelles Beauty klinik i Præstø er beliggende på Adelgade og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger. Om du er mand eller kvinde, ung, midaldrende eller ældre, er der masser af skønhed og velvære at hente hos Joelles Beauty.
·

·
Frueskov Alternative Hudplejeklinik
0.00
Frueskovvej 2
6340 Kruså
Frueskov Alternative Hudplejeklinik tilbyder professionel hudpleje for både kvinder og mænd. Klinikken åbnede i december 2005 og ligger på Frueskovvej i Kruså i et naturskønt område tæt ved skov og sø.
·

·