Lokation: Frederiksberg

Viser 1 - 10 af 18
Clinique De Prairie
0.00
Danasvej 4-6
1910 Frederiksberg
Clinique De Prairie er en speciale medicinsk klinik for hudpleje der ligger placeret 20 meter fra søerne på Danasvej i hjertet af Frederiksberg i rolige og hyggelige omgivelser.
·

·
Klinik Q Frederiksberg
0.00
H. C. Ørsteds Vej 20 st. tv.
1879 Frederiksberg
Klinik Q er en kosmetisk skønhedsklinik, der ligger på H. C. Ørsteds Vej på Frederiksberg. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til både mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Klinik Gefion
0.00
Frederiksberg Allé 39A
1820 Frederiksberg
Klinik Gefion Hudterapi er beliggende på Frederiksberg Alle i hjertet af Frederiksberg. Klinikken drives af Christie Laursen.
·

·
Le Luma Frederiksberg
0.00
Rolighedsvej 22
1958 Frederiksberg
Klinik Le Luma ligger på Rolighedsvej på Frederiksberg og her møder du en romantisk indretning og en rolig atmosfære. Le Luma er en veletableret kosmetolog kæde til både mænd og kvinder.
·

·
Klinik 1. Class
0.00
Falkoner alle 57, 1. th.
2000 Frederiksberg
Klinik 1. Class ligger på Falkoner Allé på Frederiksberg og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder i alle aldre. Klinikkens team af kosmetikere, kosmetologer, negleteknikkere, spraytan behandlere, vippeteknikere, mikropigmentister samt massører
·

·
Klinik Rude
0.00
Holger Danskes Vej 3
2000 Frederiksberg
Hos Klinik Rude er vi et team bestående af syv dedikerede personligheder, der hver især har vores kernekompetencer, men som stræber mod den samme målsætning: ”At fremhæve det smukkeste ved alle vores gæster".
·

·
B-Unique
0.00
Gammel Kongevej 178
1850 Frederiksberg
Hudplejeklinikken B-Unique ligger på Gammel Kongevej – i hjertet af Frederiksberg. Her sætte indehaverne Sofia og Rikke, der er højtuddannede kosmetologer og makeup artister, en stor ære i at du skal føle dig helt unique.
·

·
Pure
0.00
Falkoner Allé 30
2000 Frederiksberg
Pure Økologisk Hudplejeklinik og Frisørsalon er beliggende centralt på Frederiksberg, lige overfor Frederiksberg Centeret. Klinikken ejes af Christa Sørensen, der har mere end 16 års erfaring som hudterapeut.
·

·
Vakur
0.00
Helgesvej 29
2000 Frederiksberg
Klinik Vakur er ligger på Helgesvej på Frederiksberg 5 minutters gang fra Frederiksberg Metro station. Du finder klinikken inde i Frederiksberg svømmehals flotte gamle bygning, som danner den perfekte ramme for sundhed og velvære.
·

·
Lækker Frederiksberg
0.00
Smallegade 37
2000 Frederiksberg
Lækker består af to eksklusive skønhedssaloner på henholdsvis Frederiksberg og i Rødovre samt en webshop.
·

·