4 Your Health

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Alternativ behandler
Find klinikken her
Pratisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Lidt om klinikken

4 Your Health er en mindre klinik, der ligger i Rønnede. Her bliver man taget imod af Tatjana Østergaard Due, som er uddannet akupunktør. Dette er et sted hvor passionen rigtigt skinner igennem, og man er ikke et sekund i tvivl om, at her er der styr på teknikkerne.

Klinikkens motto er det samme som navnet “For dit helbred”. Derfor er her skabt et miljø, hvor alt handler om dig og dine behov. Her er fokus på lige præcis det du har brug for, og hvordan man bedst løser dine helbredsmæssige problemer. De produkter der sælges her er bl.a. kosttilskud, makeup og hudpleje. Klinikken står selv inde for alle produkterne, da disse er nogen der er gode for dig og dit helbred.

Når det handler om akupunktur, er 4 Your Health et af de bedste steder at tage hen. Med mange års erfaring er man sikker på, at man er i sikre hænder. Her finder man en ekspert i akupunkturen og dens helbredende kræfter. Listen for hvad akupunktur kan hjælpe med, er faktisk så lang at det hele ikke kan remses op her. Men et par eksempler inkluderer: gigtsmerter, Tennis- og golfalbue, højt blodtryk, eksem og afhængigheder. Dermed kan man få hjælp til en række helbredsmæssige problemer her.

Er man i tvivl om akupunktur kan hjælpe med ens helbred, er man velkommen til at tage en uforpligtende snak. Et af hovedprincipper i akupunktur, er at man ikke blot kurere det syge område, men at man hjælper hele kroppen med at finde balance. Derfor kan det også for nogen være en ide, at komme til akupunktur af præventive årsager.

Akupunktur bygger på en holistisk menneskeopfattelse, dette vil sige at alle mennesker er deres eget individ. Denne opfattelse spejler sig i 4 Your Healths behandling af dig. Her vil hvert forløb være fokuseret på dig og dine behov.

Ydelser
Alternativ behandling
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Holistisk behandling
Hænder & fødder
Hår
Kirurgi
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Permanent makeup
Slankebehandling
SPA
Tænder
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden

Beklager, der var ingen varer, der matchede dine kriterier.

Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author