Afrodite Hudpleje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
afrodite-hudpleje-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Afrodite Hudpleje er beliggende på Vestergade i Sundby og tilbyder forskellige former for skønheds og velvære behandlinger til ham og hende. Klinikken ejes af Annette Hafstrøm og en behandling hos Annette foregår i afslappende og rolige omgivelser.

Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte kunde, da ingen kunder er ens. Der arbejdes kun med det bedste indenfor hudpleje og udfører derfor behandlinger med produkter fra den professionelle hudplejeserie pHformula og makeup fra Lily Lolo – begge serier er uden parabener og parfume.

På klinikken kan du opleve; ansigtsbehandlinger, Japansk Lifting, kropsbehandlinger, manicure og pedicure, Shellac, hårfjerning med voks, farvning af vipper og bryn, spraytan samt få lang makeup.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Vida
0.00
Færøgade 51
9000 Aalborg
Hos Klinik Vida ligger placeret på Færøgade i Aalborg, og her glider man ind i en verden af resultatskabende, selvforkælende og livsnydende behandlinger. Vida er spansk og betyder livet, og det er netop værdsættelse og forskønnelse af livet, der er i foku
·

·
Beauty and Style - Ålborg
0.00
Østerågade 6, 1. sal
9000 Aalborg
På Beauty and Style Kosmetologskole i Ålborg tilbyder vi en bred vifte af behandlinger. Behandlingerne udføres af Kosmetologskolens elever. 
·

·
Skin of Fashion
0.00
Bispensgade 15
9000 Aalborg
Hos Skin of Fashion har vi en bred vifte af plejende og velgørende behandlinger, alle udført af veluddannet og professionelt personale. Vi tilbyder dig behandlinger som; ansigtsbehandling, hotstone massage og manicure.
·

·
House of Wellness
0.00
CW Obels Plads 6, 1. sal
9000 Aalborg
House of Wellness tilbyder 173 kvm lækker luksus, hvor man med det samme får en følelse af ro og hygge med en skøn duft af aromaer og hyggen fra de levende lys.
·

·
Lilja's Hudpleje
0.00
Østerbrogade 144, th.
9400 Nørresundby
Klinik Lilja's Hudpleje flyttede i august 2016 til nye lokaler på Østerbrogade i Nørresundby. Der er tale om en moderne klinik i rolige omgivelser med de nyeste og mest kompetente behandlinger.
·

·
Clinique Viva
0.00
Vestergade 6
9400 Nørresundby
Clinique Viva er beliggende på Vestergade i Nørresundby og tilbyder et bredt udvalg af behandlinger indenfor skønhed og velvære til ham og hende. Som professionel Hudplejeklinik og "Medex Institut" fører Clinique Viva Bio Science Cosmetics hudplejeprodukt
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 11:00
Tirsdag
9:00 - 16:00
Onsdag
7:00 - 11:00
Torsdag
9:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 14:00
Lørdag
7:00 - 11:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author