Akubehandlingen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Alternativ behandler
Find klinikken her
Magnoliavej 17
2000 Frederiksberg
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
08:00 - 17:00
Onsdag
08:00 - 17:00
Torsdag
08:00 - 17:00
Fredag
08:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Pratisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Lidt om klinikken

Hvis du befinder sig i nærheden af Frederiksberg og leder efter en ekspert i akupunktur, så er Akubehandlingen lige stedet for dig. Man finder Akubehandlingen beliggende på Magnoliavej 17, og allerede fra man kommer ind af døren, føler man sig mere afslappet. Her er gjort meget ud af lyse indbydende lokaler, sammen med det professionelle personale, får man hurtigt en følelse af at være i trygge og gode hænder.

Hos Akubehandlingen er man eksperter i akupunktur og dets forskellige anvendelsesmetoder. Akupunktur kan benyttes mod mange forskellige typer smerter og lidelser. Akupunktur er en lægekunst med en lang historie, metoden kan føres ca. 5000 år tilbage i Kinas historie, og har nok også været benyttet endnu tidligere. Grundlaget for principperne er, at livsenergien “QI” løber i meridianer igennem kroppen. Det er i disse baner man finder akupunkturpunkterne, der er anatomisk kortlagte.

Ved at indføre nåle de korrekte steder, får man dermed rettet op på smerte og sygdomme, og kan opleve en healende proces. Ved et behandlingsforløb vil man først skulle til en konsultation, hvor der vil blive stillet nogle spørgsmål, man skal tage stilling til. Dette vil hjælpe behandleren med bedst at vurdere, hvordan der kan hjælpes med dine specifikke problemer. Der vil også blevet lavet en tungeanalyse, som er med til at stille den endelige diagnose, sådan at der kan udarbejdes en behandlingsplan. Under selve behandlingen vil tynde sterile engangsnåle blive indført på specifikke punkter. Dette gør ikke ondt, men man kan mærke et lille prik når nålen indføres. Disse nåle skal sidde i cirka 30-40 minutter, behandlingen skal gentages i de følgende uger for den bedste effekt.

Man kan også få akupunktur for at hjælpe med stress eller afhængigheder. Her indføres der nåle ved øret. Dette hjælper med afslapning, men kan også hjælpe på abstinenser. Sådan at man i fremtiden vil frastødes af det man er afhængig af. Tag kontakt til Akubehandlingen for at høre mere.

Ydelser
Alternativ behandling
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Holistisk behandling
Hænder & fødder
Hår
Kirurgi
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Permanent makeup
Slankebehandling
SPA
Tænder
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Lady Beauty - Dermal Institute
0.00
Hvidovrevej 110
2650 Hvidovre
Lady Beauty har en bred viden og 10 års erfaring indenfor hudpleje, avanceret hudterapi og produktkendskab, og du finder nøje udvalgte produkter i klinikken.
·

·
Bryde Simonsen Hvidovre
0.00
Hvidovrevej 88A
2610 Rødovre
Bryde Simonsen Professionel hud og kropspleje ligger ved Hvidovre station. Alle behandlinger som klinikken tilbyder, er skræddersyet til den enkelte klient.
·

·
Shifis Skønhedspleje
0.00
Toftegårds Allé 17
2500 Valby
Shifis Skønhedspleje ligger på Toftegårds Alle i Valby. Skønhedsklinikken har ligget i hjertet af Valby siden januar 1998 og er således den ældste hudplejeklinik i Valby.
·

·
Godt Smil Tandlægerne Frederiksberg
0.00
Roskildevej 37A, 2. sal
2000 Frederiksberg
Godt Smil er en af Danmarks førende tandlægekæder med klinikker i hele landet.
·

·
Cecilie Dam Beauty Academy
0.00
Platanvej 31
1810 Frederiksberg C
Klinik Bargisen Beauty er beliggende på Platanvej på Frederiksberg og tilbyder skønheds- og velvære behandlinger til ham og hende.
·

·
Beauty Concept
0.00
Vesterbrogade 125
1650 København V
Beauty Concept er ejet og drevet af Malene Hagemann. Malene vægter den personlige betjening meget højt og der er fokus på en ærlig, grundig og individuel behandling hvor kunden er i fokus og føler sig forkælet og tryg.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
08:00 - 17:00
Onsdag
08:00 - 17:00
Torsdag
08:00 - 17:00
Fredag
08:00 - 17:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author