Allen og Winther

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Kosmetisk klinik
Find klinikken her
Vestergade 6B
8000 Århus C
Åbningstider
Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Pratisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Lidt om klinikken

Allen og Winther kosmetisk klinik, er en charmerende mindre klinik der ligger i Århus C. Her er man gået meget op i kunderejsen, og hvordan man bedst sørger for, at du er med hele vejen. Visionen for klinikken er at skabe et miljø med et højt fagligt niveau hvor der er trygge rammer for klienten og man hurtigt føler sig godt tilpas. Allen og Winther har skabt et luksuriøst rum, hvor der er plads til afslapning og afbræk fra hverdagen. Her kan man virkelig fordybe sig i velvære, og at give sig selv den gave at pleje sit udseende.

Det er meget vigtigt på Allen og Winther kosmetiske klinik at der skabes så naturligt et resultat som muligt. Derfor vil man altid i sammenhør med klienten planlægge hele behandlingen, og sikre sig at der kommer et smukt og naturligt udseende resultat ud af dette.

Det er både muligt at få udført fillers og Botox på klinikken. Som filler benytter Allen og Winther Kosmetiske Klinik den non-permanente Belotero. Dette er et hyaluronsyre filler-produkt der er fremstillet af den fug-og volumengivende syre der findes i din hud af samme navn. Dette sikrer at man udglatter rynker og slap hud. Hermed skaber man et naturligt resultat hvor huden bliver mere spændstig.

Man kan også benytte behandlingen til at få mere fyldige læber eller kinder. Man kan også tage til klinikken for at få foretaget Botox behandlinger. Botox benytter et protein kaldet botulinumtoxin A. Alle dine muskler i ansigtet kan skabe rynker, dette sker f.eks. når man rynker panden, smiler eller omkring øjnene. For nogen giver dette karakter, for andre er dette træk de helst vil af med. Her kommer Botox ind, det går ind og afslapper musklerne, sådan at de slapper af, og huden igen kommer til at fremstå mere glat og ensformigt.

Ydelser
Alternativ behandling
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Holistisk behandling
Hænder & fødder
Hår
Kirurgi
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Permanent makeup
Slankebehandling
SPA
Tænder
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Christina Conrad
0.00
Kildegården 14
8000 Aarhus C
Hos Christina Conrad kosmetolog & hudpleje bruges der udelukkende milde, naturlige og økologiske produkter. Behandlingerne er udviklet med udgangspunkt i både ny og gammel viden om planter og urters positive virkning på kroppen.
·

·
Body Care Aarhus
0.00
​Skanderborgvej 16
8000 Aarhus C
Klinik Body Care Aarhus er beliggende på Oddervej i Højbjerg og ejes og drives af Marianne Guldhammer og hendes professionelle team af behandlere.
·

·
Greenhouse Århus
0.00
Banegårdspladsen 10, 1. sal
8000 Århus C
Klinik Greenhouse åbnede i 1996 og er beliggende på Banegårdspladsen i Århus og tilbyder et bredt udvalg af skønheds- og velvære behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Skønheds Eksperten
0.00
Silkeborgvej 231
8230 Åbyhøj
Klinik Skønheds Eksperten tilbyder første klasses behandlinger indenfor skønhed og velvære i hyggelige og behagelige omgivelser.
·

·
Zahra Wellness
0.00
Heimdalsvej 3
8230 Aabyhøj
Zahra Wellness er en klinik, der tilbyder forskønnende og velgørende behandlinger. Klinikken er beliggende på Heimdalsvej i Åbyhøj og har til huse i en stor villa i fredelige omgivelser.
·

·
Beauty and Style - Århus
0.00
Søndergade 45, 1. sal
8000 Aarhus C
På Beauty and Style Kosmetologskole i Århus tilbyder vi en bred vifte af behandlinger. Behandlingerne udføres af Kosmetologskolens elever. 
·

·
Åbningstider
Mandag
10:00 - 16:00
Tirsdag
10:00 - 16:00
Onsdag
10:00 - 16:00
Torsdag
10:00 - 16:00
Fredag
10:00 - 16:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
GoBeuty Booking
Share.

About Author