Amalieklinikken

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Åbent Kosmetisk klinik Privathospital
Find klinikken her
Dronningens Tværgade 30, 3. sal
1302 København K
Åbningstider
Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Pratisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Lidt om klinikken

I København finder man Amalieklinikken. Dette er en af de førende antiageklinikker i hovedstadsområdet. Denne klinik tilbyder både operationer og andre antiagebehandlinger. Deres fysiske butik ligger i Borgergade, og her er der altid tid til at rådgive og vejlede dig, om hvilke produkter du bør benytte til netop din hud.

Når man ankommer til den fysiske butik, bliver man med det samme mødt af et stort lyst og luftigt lokale, og et professionelt personale der er klar til at rådgive dig. Her kan man vælge blot at købe nogle produkter, eller man kan have bestilt tid til en ansigtsbehandling. Personalet er hele vejen klar med gode råd og vejledning. Både om hvilke produkter man kan benytte, hvordan de skal benyttes men også om hvilke kosmetiske indgreb der kan foretages hvis man ønsker dette.

Hos Amalieklinikken er det muligt at få foretaget flere forskellige skønhedsskabende behandlinger Blandt andet kan må få foretaget brystforstørrelser, BOTOX og ansigtsbehandlinger. Det vigtigste hele vejen igennem, er at du som kunde føler at du er med i processen og at dine ønsker bliver taget højde for. Lige gyldigt hvilken behandling du ønsker, vil den altid blive tilpasset dig og dine ønsker.

Hos Amalieklinikken anbefaler de hudplejeserien iS Clinical. Dette er en luksuriøs og eksklusiv hudplejeserie, som udmærker sig ved at være produceret af de mest effektive og naturlige botaniske ingredienser på markedet. Serien er bygget på antioxidanter, og hver eneste ingrediens er blevet klinisk testet for at sikre både sikkerheden og virkemåden. Helt ned på et celleniveau giver produkterne klinisk dokumenterede resultater, og man kan se en tydelig foryngelse af huden ved brug.

Ydelser
Alternativ behandling
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Holistisk behandling
Hænder & fødder
Hår
Kirurgi
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Permanent makeup
Slankebehandling
SPA
Tænder
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Britt Ahrensberg Hudpleje
0.00
Amagerbrogade 43
2300 København S
Britt Ahrensberg Hudpleje ligger centralt på Amagerbrogade på Amager. Behandlingerne er skræddersyet til målrettet at skabe enestående resultater. Klinikken tilbyder et bredt sortiment af behandlinger.
·

·
Jag Beauty Skincare
0.00
Reykjaviksgade 5, kld., tv.
2300 København S
Jag Beauty Women & Men Skincare er beliggende Reykjaviksgade i København og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger. Klinikken åbnede i 2009 og tilbyder professionelle behandlinger og vejledning indenfor kosmetologisk skønhedspleje og velvære.
·

·
Cityfys Wellness København
0.00
Tietgensgade 65
1704 København V
Cityfys Wellness ligger i DGI-Byen i København og tilbyder et bredt udvalg af lækre og effektive behandlinger til forkælelse af krop og sind.
·

·
Nima Aesthetic Clinic
0.00
Vesterbrogade 73B
1620 København V
Nima Aesthetic Clinic er en elegant medicinsk klinik, som tilbyder skønheds- og medicinsk behandling af fineste kvalitet. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København i lækre lyse lokaler tæt på Rådhuspladsen.
·

·
Visage Hudplejeklinik Frederiksberg
0.00
Frederiksberg Allé 35
1820 Frederiksberg C
Visage Hudplejeklinik byder velkommen til en verden af skønhed og velvære. Klinikken er beliggende på stemningsfyldte Frederiksberg Allé, som danner den perfekte ramme om Visage klinikken i hovedstaden.
·

·
Mynthe – Økologisk Hudplejeklinik

0.00
Vesterbrogade 43, 1. th.
1620 København V
Mynthe er en økologisk hudplejeklinik, hvor skønhed, velvære og rene produkter er i højsæde. Klinikken er beliggende på Vesterbrogade i København og tilbyder skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Åbningstider
Mandag
08:00 - 16:00
Tirsdag
08:00 - 16:00
Onsdag
08:00 - 16:00
Torsdag
08:00 - 16:00
Fredag
08:00 - 14:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author