Amazing Skincare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
amazing-skincare-1
amazing-skincare-2
Find klinikken her
Slotsgade 10B
3400 Hillerød
Lidt om klinikken

KLINIKKEN ER LUKKET

Klinik Amazing Skincare ligger på Slotsgade i Hillerød og ejes og drives af Søsmai Søgaard. I klinikken lægges der stor vægt på ro, afstresning og forkælelse, så den enkelte kan få en pause fra den stressede hverdag og fordybe sig i sig selv. Behandlerne har specialiseret sig i ansigtsbehandlinger og tilbyder det bedste indenfor hudpleje og behandlinger. Alle ansigtsbehandlinger er skræddersyede til den enkeltes hud og behov og herunder er det muligt at få klassiske ansigtsbehandlinger, kosmetisk ansigts-akupunktur, Dermaoxy oxygenlift, diamantslibning, bindevævsmassage og pHformula behandlinger.

Derudover er det muligt hos Amazing Skincare at få behandlinger som permanent hår reduktion, hud foryngelse og behandling af blodkar sprængninger med Ellipse laser, spray tan, manicure, pedicure, healing, hårfjerning med voks, Shellac, massage, kropsbehandlinger samt vipper og bryn.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Care4skin
0.00
Carlsbergvej 32
3400 Hillerød
Klinik Care4skin er en moderne og unik skønhedsklinik, der tilbyder professionel hudpleje og forkælelse til både ham og hende.
·

·
Le Luma Hillerød
0.00
Hostrupvej 29
3400 Hillerød
Le Luma er hen hyggelig klinik, som ligger meget centralt i centrum af Hillerød. Le Luma er en veletableret kosmetolog kæde til både mænd og kvinder, der startede lige efter årtusindeskiftet.
·

·
DermaLogisk Skønhedspleje
0.00
Helsingørsgade 9B, st. tv.
3400 Hillerød
Klinik DermaLogisk Skønhedspleje blev grundlagt i 2001 og er en veletableret hudpleje- og skønhedsklinik i centrum af Hillerød. Klinikken er indrettet i en afslappende og hyggelig atmosfære.
·

·
deLuxe
0.00
Møllestræde 3C
3400 Hillerød
deLuxe er en eksklusiv og hyggelig hudplejeklinik der ligger i rolige omgivelser i Møllestræde 3 i Hillerød, Nordsjælland.
·

·
Nordsjællands kosmetologskole og NK hudplejecenter
0.00
Helsingørsgade 24F
3400 Hillerød
Nordsjællands kosmetologskole og NK hudplejecenter ligger placeret på Helsingørgade i Hillerød og har eksisteret i godt 16 år. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger og makeup.
·

·
Klinik NDermo
0.00
Slotsgade 69
3400 Hillerød
Klinik NDermo er beliggende på Slotsgade i Hillerød og ejes af lægeeksamineret sportsmassør Rikke Jakobsen.
·

·
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author