B Nice Hudpleje

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
b-nice-hudpleje-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik B Nice Hudpleje tilbyder professionel rådgivning og behandlinger af høj kvalitet. Klinikken tilbyder alt indenfor hudpleje og velvære til både mænd og kvinder i alle aldre.

Klinikken tilbyder et bredt udvalg af behandlinger og alle behandlinger er skræddersyet til den enkeltes hud og behov. B Nice Hudpleje ligger på Borupvang i Ballerup og drives og ejes af statsanerkendt kosmetiker og negleteknikker Nadin Gjøl.

I alle behandlinger arbejdes der med produkter fra følgende professionelle skønheds- og hudplejeserier Exuviance, Wellmaxx, Divaderme, Saint Tropez, Talika, Academie og DermaOXY.

Der tilbydes et bredt udvalg af behandlinger herunder ansigtsbehandlinger, frugtsyrebehandlinger, kunstige negle/gele, Eyelash Extensions, Oxygen behandling, diamantslibning, makeup, bryn, vipper, hårfjerning, manicure, pedicure samt afslappende velvære massage.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Q&M Skincare
0.00
Hasselvej 66
2740 Skovlunde
Q&M Skincare er drevet af kosmetolog Lene Zederkopff og ligger på Hasselvej i Skovlunde. Klinikken tilbyder hudpleje og behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre og er åben efter aftale.
·

·
Bodywellness
0.00
Vestermarken 2
2750 Ballerup
Klinik Bodywellness ejes og drives af Marianne Ravnholt og er beliggende på Vestermarken i Ballerup. Klinikken tilbyder Tei System behandlinger.
·

·
Beauty Lounge
0.00
Centrumgaden 35
2750 Ballerup
Klinik Beauty Lounge ligger placeret i Ballerup og her tilbydes et bredt udvalg behandlinger til mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Cream
0.00
Egebjergvej 72A
2750 Ballerup
Cream Hudplejeklinik er beliggende på Egebjergvej i Ballerup og tilbyder alt indenfor skønhedsbehandlinger til mænd og kvinder. Klinikken ejes af Anne Schor, som har mange års erfaring indenfor skønhedsbranchen.
·

·
Åbningstider
Mandag
8:00 - 16:00
Tirsdag
7:00 - 15:00
Onsdag
8:00 - 14:00
Torsdag
7:00 - 14:00
Fredag
8:00 - 15:00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author