Beauty by Helle Ryttergaard

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
beauty-by-helle-ryttergaard-1
beauty-by-helle-ryttergaard-2
Find klinikken her
Ræveholmsvej 57
2690 Karlslunde
Lidt om klinikken

Beauty by Helle Ryttergaard er beliggende på Ræveholmsvej i Karlslunde og tilbyder alt indenfor skønhed og velvære for krop og sjæl. Hos Beauty by Helle Ryttergaard får du en helhedsoplevelse. Fra det øjeblik du træder ind af døren, bliver der kæles for alle dine sanser. Du synker ned i en oase af ro og velvære, og dagligdagen er langt væk. Unik eksklusiv klinik, hvor der fokus, fred og ro til den enkelte kunde.

Klinikken ligger på 1. sal i lækre lokaler, Ingen forstyrrende telefoner og god tid til alle kunder. Helle er uddannet Cidesco kosmetolog og har mange års erfaring med egen klinik og sætter en ære i, at behandle alle kunder professionelt. Du vil altid blive tilbudt den bedst mulige vejledning i hvilke behandlinger og produkter, der passer netop bedst til behov, ønsker, hudtilstand og hudtype. Helle er derudover uddannet mikropigmentist fra Nouveau Contour Danmark, og giver en sikkerhed og garanti for permanent makeup behandling af højeste kvalitet.

Klinikken forhandler og tilbyder behandlinger med produkter fra; Amazing Space, bareMinerals samt iS Clinical og tilbyder forskellige former for ansigtsbehandlinger, farvning af bryn og vipper, hårfjerning med voks, makeup, manicure og pedicure, massage, kropsbehandlinger samt permanent makeup.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Kosmetolog Mette Hindsbøl
0.00
Hovedgaden 21
2690 Karlslunde
Kosmetolog Mette Hindsbøl holder til på Hovedgaden i Karlslunde og tilbyder alt indenfor skønhed og velvære. Mette er uddannet autoriseret kosmetolog fra Cidesco Kosmetologskolen i København og er derudover eksamineret CND negleteknikker.
·

·
Hudlægens Kosmetiske Klinik
0.00
Egedal 3
2690 Karlslunde
Hudlægens Kosmetiske Klinik har fungeret som hudlægeklinik siden 2001 og er derudover specialister i kosmetiske behandlinger.
·

·
Åbningstider
Mandag
8:00 - 15:00
Tirsdag
8:00 - 17:00
Onsdag
8:00 - 14:00
Torsdag
8:00 - 15:30
Fredag
8:00 - 13:00
Lørdag
8:00 - 12:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author