Beauty By Louise

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
beauty-by-louise-1
beauty-by-louise-2
Find klinikken her
Trekroner Centervej 75B
4000 Roskilde
Lidt om klinikken

Klinik Beauty By Louise er beliggende på Borgediget lokalt i Roskilde og her tilbydes et udvalg af skønheds- og velvære behandlinger. Beauty by Louise blev grundlagt i Roskilde af kosmetikeren Louise Karlsgaard Rabe i juni 2014.

Hos Louise får du resultater, forandring og en oplevelse af velvære samlet i én og samme pakke. Louise Karlsgaard Rabe, indehaver af Beauty by Louise, er uddannet hos CPH WEST som statsanerkendt kosmetiker med speciale indenfor apparatur og som negleteknikker hos trendsnails.

Hos Beauty by Louise går de ind for at give kunden den bedste professionelle service samt gøre behandlingen til en oplevelse – hver gang. Det vigtigste for dem er at give kunden resultater, tilfredshed samt velvære i hver behandling og hvor hygiejne betyder meget. Klinikken tilbyder; ansigtsbehandlinger, Dermatude, bryn og vipper, manicure og pedicure samt hårfjerning med voks.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Nobeless
0.00
Hestetorvet 1C
4000 Roskilde
Klinik Nobeless tilbyder professionelle behandlinger i afslappede omgivelser. Klinikken ligger placeret på Hestetorvet i Roskilde.
·

·
Klinik Dandanell
0.00
Algade 63
4000 Roskilde
Klinik Dandanell drives og bestyres af Sabrina Marie Dandanell, som er uddannet kosmetolog fra Cidesco kosmetologskolen i København.
·

·
Åbningstider
Mandag
Lukket
Tirsdag
8:00 - 17:00
Onsdag
8:00 - 17:00
Torsdag
8:00 - 16:00
Fredag
8:00 - 17:00
Lørdag
7:00 - 14:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author