Beauty By M

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
beauty-by-m-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik Beauty By M er en hyggelig skønhedssalon i Holbæk centrum. Klinikken drives og ejes af Maibritt Christensen som er uddannet make-up artist, stylist, negleteknikker og kosmetolog. Derudover er Maibritt uddannet lash stylist fra Lash Bar Copenhagen samt mikropigmentist fra Ecuri.

Teamet er specialiseret i ansigtsbehandlinger og arbejder med produkter fra det professionelle franske hudplejemærke Academie. Der tilbydes klassiske ansigtsbehandlinger, frugtsyre behandlinger, DermaOXY oxygen behandling samt diamantslibning. Foruden ansigtsbehandlinger tilbyder klinikken et bredt udvalg af behandlinger herunder eyelash extensions, permanent makeup, læbeforstørrelse, mesoterapi, gele negle, voksbehandlinger, farvning af vipper og bryn samt dag-, aften- og brude makeup med produkter, der er baseret på rene og naturlige mineraler.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Skin
0.00
Smedelundsgade 38
4300 Holbæk
Klinik Skin åbnede dørene i januar 2012 og ligger på Smedelundsgade i Holbæk. Nina Jørgensen driver og ejer klinikken og er uddannet kosmetolog fra Cidesco Kosmetologskole i København.
·

·
Borchers
0.00
Strandmøllevej 240
4300 Holbæk
Klinik Borchers Hud- og Neglepleje drives af lægeeksamineret kosmetolog og negleteknikker Sandi Rasmussen. Klinikken ligger placeret på Strandmøllevej i Holbæk, og her træder man ind i et lille univers af ren forkælelse og velvære.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:30 - 13:30
Tirsdag
7:30 - 16:00
Onsdag
7:30 - 13:30
Torsdag
7:30 - 16:00
Fredag
Lukket
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author