Beauty Looks CPH

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Åbent
beauty-looks-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Klinik Beauty Looks CPH ligger på Østerbrogade i København og tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til ansigt, krop og hår til ham og hende.

Du træder ind i en hyggelig salon i hjertet af Østerbro. Alle behandlinger skræddersyes til den enkelte ud fra behov, ønsker og hudtilstand.

Beauty Looks CPH tilbyder forskellige former for behandlinger herunder; ansigtsbehandlinger med produkter fra Medex, frugtsyrebehandlinger, Hydradermi behandling, caviar og luksus aromatic behandling, Dermafix medicinsk microneedling, Beauty Angel lysterapi, farvning af bryn og vipper, manicure, gele negle samt hårfjerning med voks.
Foruden skønhedsbehandlinger tilbyder klinikken frisør- og stylingbehandlinger herunder klip, farve, striber og håropsætning samt dag-, aften- og brudemakeup,

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Nimat Spa Hotel Kong Arthur

0.00
Vendersgade 27
1363 København K
Nimat Spa er beliggende på Hotel Kong Arthur i hjertet af København og tilbyder et bredt udvalg af velværebehandlinger for krop og sjæl.
·

·
Beauty & Makeup
0.00
Nørre Farimagsgade 71
1364 København K
Klinik Beauty & Makeup ligger på Nørre Farimagsgade i hjertet af København og tilbyder et bredt udvalg af skræddersyede behandlinger til mænd og kvinder.
·

·
Copenhagen Stylebar
0.00
Adelgade 106
1304 København K
Copenhagen Stylebar er beliggende på Adelgade i hjertet af København. Klinikken tilbyder et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger til ham og hende. Klinikken tilbyder ansigtsbehandlinger med produkter fra det professionelle hudplejemærke Nimue.
·

·
Philoleum
0.00
Esplanaden 5A
1263 København K
Klinik Philoleum Skincarearomatherapy er beliggende på Esplanaden i hjertet af København K og her er det muligt at nyde en af de mange ansigts- og kropsbehandlinger, kurbade og massager.
·

·
La Vida Nabila
0.00
Blegdamsvej 68
2100 København Ø
La Vida Nabila er beliggende på Blegdamsvej på Østerbro og tilbyder hud- og hårløsninger for mænd og kvinder i alle aldre.
·

·
Unique Nails
0.00
Blegdamsvej 86
2100 København Ø
Hos Unique Nails tilbyder vi alle former for neglebehandlinger, frisør, voksbehandlinger og spraytan. Vores dygtige personale holder sig hele tiden opdateret med de nyeste kurser i både ind og udland, for at kunne tilbyde vores kunder de sidste nye trends
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 16:00
Tirsdag
7:00 - 16:00
Onsdag
7:00 - 16:00
Torsdag
7:00 - 16:00
Fredag
7:00 - 16:00
Lørdag
7:00 - 16:00
Søndag
Lukket
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author