Cityfys Wellness Herning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Åbent
cityfys-wellness-herning-1
Find klinikken her
Lidt om klinikken

Cityfys Wellness ligger i DGI Huset Herning og tilbyder et bredt udvalg af lækre og effektive behandlinger til forkælelse af krop og sind. Cityfys wellness er bestående af professionelle behandlere med uddannelser indenfor massage, fysioterapi og kosmetologer. Når man træder ind i den lækre afdeling på 1. sal i DGI Huset Herning, så har man direkte adgang til fitness, wellness afdeling med sauna, damp, brus, lounge, varmvandsbassin, koldtvandsbassin, afslapning samt saunagus.

Det er muligt at booke behandlinger til en af de mange behandlinger herunder massage, ansigtsbehandlinger, hotstone massage, fysioterapi, voksbehandlinger, bodyscrub og et udvalg af wellness pakker.

Ydelser
Ansigt
Botox & filler
Bryn & vipper
Hænder & fødder
Krop
Laserbehandling
Makeup
Massage
Neglebehandling
Slankebehandling
SPA
Voksbehandling
Anbefalinger
Steder i nærheden
Karina Lehmann Skønhedspleje
0.00
Banegårdspladsen 4, 1. sal
7400 Herning
Karina Lehmann Skønhedspleje er en skønhedsklinik i Herning. Man finder klinikken på Gl. Landevej med frisør og blomsterbutik som naboer.
·

·
Stines Hudpleje & Velvære
0.00
Grønnegade 18
7400 Herning
Stines Hudpleje er en skønheds- og velværeklinik, som ligger på Grønnegade i Herning. Klinikken er en resultatorienteret klinik og tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker.
·

·
Amor Beauty Shop
0.00
Bredgade 55D, kld.
7400 Herning
Hos Klinik A'mor Beauty Shop er de specialister i ansigtsbehandlinger, hud- og fodpleje, voks, negle samt velvære. Med mange års erfaring i skønheds og wellness branchen kombineret med høj faglig dygtighed.
·

·
Clinique H
0.00
Nørregade 10, st.
7400 Herning
Clinique H tilbyder det ypperste indenfor professionel hudpleje til mænd og kvinder i alle aldre. Alle klinikkens behandlere er erfarne og højtuddannede kosmetologer, som sætter en ære i at skabe resultater.
·

·
Åbningstider
Mandag
7:00 - 19:00
Tirsdag
7:00 - 19:00
Onsdag
7:00 - 19:00
Torsdag
7:00 - 19:00
Fredag
7:00 - 19:00
Lørdag
7:00 - 16:00
Søndag
7:00 - 16:00
Praktisk
Betalingskort
Mobilepay
Kontant
Telefon reservation
Online booking
Gavekort
Gratis parkering
Wifi
Handicap venligt
Share.

About Author